Χρειάζεστε δικηγόρο; Ο Isaan Lawyers είναι εδώ για εσάς!

Χρειάζεστε δικηγόρο; Ο Isaan Lawyers είναι εδώ για εσάς!

Για τις γενικές νομικές/ερευνητικές δημοσιογραφικές πολιτικές μας, κάντε κλικ εδώ.

Εάν δεν έχετε χρόνο, κάντε κλικ σε αυτό το κείμενο εδώ για να μεταβείτε απευθείας στον ιστότοπό τους για ερωτήσεις ή για να κλείσετε ένα ραντεβού ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Με τα δικά τους λόγια:
Η Isaan Lawyers ασκεί επαγγελματική πρακτική από το 2006. Η έδρα μας βρίσκεται στο Korat, στο Nakhon Ratchasima, αλλά λειτουργούμε σε όλη την Ταϊλάνδη για πελάτες από όλο τον κόσμο. Με τα χρόνια η εταιρεία είχε ποσοστό επιτυχίας 96% σε υποθέσεις που έχει χειριστεί. Έχουμε πάνω από 2700 πελάτες, πολλοί από τους οποίους είναι επαναλαμβανόμενοι ή επαναλαμβανόμενοι πελάτες που είναι ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες μας. Από το 2006 βοηθάμε πρώην, αλλοδαπούς υπηκόους εδώ και στο εξωτερικό, καθώς και Ταϊλανδούς.

Οι τομείς πρακτικής μας είναι:

-Οικογένεια, άρα προγαμιαίες συμφωνίες, επιμέλεια παιδιού, επαφή, υιοθεσία, διαζύγιο κ.λπ., διαθήκες και διαθήκες διαβίωσης.
-Μετάφραση συμβολαιογραφική νομιμοποίηση εγγράφων κ.λπ
-Συμφωνίες ακινήτων, αγοραπωλησιών, έλεγχοι δέουσας επιμέλειας, έλεγχοι κτηματολογίου για θέματα τίτλων κ.λπ., μισθώσεις, επιπολαιότητες, επικαρπία, μνημόνιο συνεργασίας, δανειακές συμβάσεις κ.λπ.
-Εγκληματίας
-Επιχείρηση, σύσταση και σύσταση εταιρείας, αλλαγή διευθυντών και μετόχων, άδειες εργασίας, λογιστικές υπηρεσίες με εσωτερικούς λογιστές, αιτήσεις boi
-Βίζες Ηνωμένου Βασιλείου, υπηρεσίες βίζας επίσκεψης, αρραβωνιαστικού, συζύγου. Είναι σημαντικό, πιστεύω ότι είμαστε οι μόνοι πράκτορες βίζας του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ταϊλάνδη που λειτουργούν με γραφείο δικηγόρων μετανάστευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο για υπηρεσίες μετανάστευσης και έκδοσης βίζας, που σημαίνει ότι ελέγχονται από τη ρυθμιστική αρχή του δικηγόρου στο Ηνωμένο Βασίλειο και από τις αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου και το γραφείο του επιτρόπου πληροφοριών κ.λπ., και μπορούμε παρέχει πλήρεις συμβουλές και βοήθεια για τη μετανάστευση και εκκλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, με δικηγόρους και δικηγόρους του ΗΒ.
–=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Προσφέρουμε σύγχρονα μέσα επικοινωνίας και συνδιάσκεψης όπως Skype, WhatsApp, Messenger, LINE κ.λπ. Μπορούμε να ολοκληρώσουμε τις περισσότερες εργασίες εξ αποστάσεως.
-Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν πτυχία και είναι έμπειροι
-Διαθέτουμε εσωτερικούς δικηγόρους και δικηγόρους/δικηγόρους για δικηγόρους, παρανόμους, λογιστές και άλλα.
-=-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=
ΕΓΩ (J. Spooner, Διευθύνων Σύμβουλος της Issan Lawyers) είμαι εγγεγραμμένος και εν ενεργεία δικηγόρος και δικηγόρος στο Ηνωμένο Βασίλειο, εξακολουθώ να επιστρέφω στο Ηνωμένο Βασίλειο καθ' όλη τη διάρκεια του έτους για να παραμένω συμμορφούμενος και διαπιστευμένος.

Πάνω από 750 αμφισβητούμενες δικαστικές υποθέσεις και πάνω από 170,000,000 ανακτήθηκαν για πελάτες.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε νομικές συμβουλές ειδικών, να φέρουμε δυτικά πρότυπα φροντίδας και επαγγελματισμού στη νομική πρακτική της Ταϊλάνδης και να παρέχουμε πολυεθνική υπηρεσία σε προσιτή τιμή.
Το προσωπικό μας μιλά ταϊλανδέζικα και αγγλικά.

Επισκεφθείτε τους ΕΔΩ.

Ή, περισσότερες πληροφορίες για αυτούς είναι ΕΔΩ.

Αυτή είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση/διαφήμιση.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/