Τριμελής οικογένεια κολλημένη σε αυτοκίνητο που βυθίζεται μετά από τροχαίο στο Chonburi, η μητέρα πεθαίνει

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Τσονμπούρι -

Μια τριμελής οικογένεια παγιδεύτηκε σε ναυάγιο φορτηγού που βυθίστηκε αφού έπεσε σε αρδευτικό χαντάκι μετά από σύγκρουση με φορτηγό τσιμέντου στην περιοχή Ban Bueng. Έφυγε από τη ζωή η μητέρα ενός 13χρονου κοριτσιού.

Το ατύχημα συνέβη χθες το βράδυ, 26 Νοεμβρίου, στην οδό Ban Bueng-Klaeng 334 στην υποπεριφέρεια Nong Chak του Chonburi. Μια τριμελής οικογένεια από την Ταϊλάνδη διασώθηκε από διασώστες και αστυνομικούς του Ban Bueng εν μέσω βροχής.

Τα τρία θύματα, ο κ. Sompong Prasertsri, 52, η κα Nittaya Onsri, 50, και η νεαρή 13χρονη κόρη τους παγιδεύτηκαν μέσα στο τσαλακωμένο λευκό φορτηγό Isuzu τους που βυθιζόταν στο νερό σε μια αρδευτική τάφρο στην άκρη του δρόμου. Οι διασώστες βρήκαν επίσης ένα φορτηγό τσιμέντου να ακουμπά πάνω από ένα φορτηγό όταν έφτασαν.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Με πρόσθετη βοήθεια από διερχόμενο εκσκαφέα, τελικά απελευθερώθηκαν και τα τρία θύματα. Οι διασώστες διαπίστωσαν, ωστόσο, ότι η κα Nittaya είχε υποκύψει στα τραύματά της. Όλα τα θύματα μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο για επείγουσα περίθαλψη.

Ο ανώνυμος οδηγός του φορτηγού τσιμέντου ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι οδηγούσε πίσω από την τραυματισμένη οικογένεια όταν φρέναραν ξαφνικά, με αποτέλεσμα να τους εμβολίσει και να τους έσπρωξε σε ένα χαντάκι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Η αστυνομία του Ban Bueng είπε ότι ένας βρεγμένος δρόμος μπορεί να προκάλεσε το ατύχημα. Ο οδηγός του φορτηγού ανακρίθηκε από την αστυνομία στο αστυνομικό τμήμα.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.