Το Διεθνές Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων της Πατάγια ολοκληρώνεται καθώς οι διοργανωτές λένε ότι ήταν μια τεράστια επιτυχία

Πατάγια -

Το Pattaya International Fireworks Festival 2022 ολοκληρώθηκε με επιτυχία χθες, 26 Νοεμβρίου, αφού προσέλκυσε περισσότερους από 100,000 θεατές από το εξωτερικό και την Ταϊλάνδη.

Το διήμερο φεστιβάλ, το οποίο περιλάμβανε μια μεγάλη σειρά από πάγκους street food και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα από τέσσερις χώρες –Καναδά, Φιλιππίνες, Βέλγιο και Μαλαισία– ολοκληρώθηκε χθες με τεράστια επιτυχία για την παραθαλάσσια πόλη Pattaya.

Με βάση τον χώρο που καταλαμβανόταν στην περιοχή προβολής πυροτεχνημάτων της παραλίας και τους αγοραστές στην παραθαλάσσια αγορά, το φεστιβάλ είχε πετύχει τον στόχο του να φέρει πίσω τουρίστες για να αναζωογονήσει την οικονομία στην Πατάγια, δήλωσε ο δήμαρχος της Πατάγια, Poramase Ngampiches.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων της Πατάγια 2022 έλαβε βραβεία από την Ένωση Διεθνών Φεστιβάλ και Εκδηλώσεων (IFEA) που εδρεύει στις ΗΠΑ πέρυσι, γεγονός που έκανε το φεστιβάλ και την Πατάγια ακόμη πιο αναγνωρίσιμα παγκοσμίως.

Παρά ορισμένες σημαντικές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία, δεν υπήρξαν αναφορές για ανεπιθύμητα περιστατικά κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Το Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων της Πατάγια θα επιστρέψει ξανά το επόμενο έτος και αναμένεται να είναι ακόμη μεγαλύτερο, δήλωσε ο δήμαρχος της Πατάγια.


-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.