Ταϊλανδοί και Ολλανδοί τουρίστες έκλεψαν τιμαλφή στο ξενοδοχείο της Πατάγια

Πατάγια -

Ταϊλανδοί και Ολλανδοί τουρίστες έκλεψαν τα τιμαλφή τους από δύο άγνωστους κλέφτες σε ξενοδοχείο/θέρετρο της Πατάγια νωρίς σήμερα το πρωί, 27 Νοεμβρίου.

Πολ. Ο λοχαγός Sontaya Khansub από το αστυνομικό τμήμα της Pattaya απάντησε σε μια αναφορά κλοπής σε ένα ξενοδοχείο που δεν κατονομάζεται στο Soi Pattaya-Naklua 20 στο Banglamung, Chonburi, στις 4 π.μ. σήμερα.

Τα δύο θύματα, ο κ. Christian Fuchs, 37χρονος Ολλανδός υπήκοος, και μια άλλη γυναίκα από την Ταϊλάνδη που ταυτοποιήθηκε μόνο ως Ae, περίμεναν την αστυνομία στο ξενοδοχείο. Ο κ. Κρίστιαν είπε στην αστυνομία ότι τοποθέτησε 4,000 μπατ σε μετρητά στο τραπέζι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και πήγε να κάνει ντους.

Το Ολλανδό θύμα βγήκε μετά το μπάνιο του για να βρει τα μετρητά του να λείπουν και τα σημάδια ότι κάποιος μπήκε στο δωμάτιό του. Είπε ότι είδε τους υπόπτους να γυρίζουν σε μια εξωτερική γωνία, έτσι έτρεξε πίσω τους και άκουσε μια κλήση για βοήθεια από τον Ae. Οι ύποπτοι κατάφεραν να ξεφύγουν με μηχανάκι, σύμφωνα με τον κ. Κρίστιαν.

Η Ae, μια γυναίκα θύμα από την Ταϊλάνδη, είπε στην αστυνομία ότι είδε δύο αδύνατους άνδρες ύποπτους να στέκονται περίπου 170 cm και 160 cm ηλικίας 20-30 ετών να τρέχουν δίπλα της. Είπε ότι δεν σήκωσε τη φρουρά της, νομίζοντας ότι οι ύποπτοι ήταν μόνο οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μέχρι που οι ύποπτοι ανέβηκαν στη μοτοσικλέτα τους, γύρισαν πίσω και της άρπαξαν ένα πορτοφόλι πριν δραπετεύσουν.

Η τσάντα του θύματος περιείχε 500 μπατ σε μετρητά και ένα smartphone αξίας 5,000 μπατ. Πολ. Ο λοχαγός Σοντάγια επιθεώρησε το δωμάτιο του κ. Κρίστιαν και βρήκε ίχνη παραποίησης. Οι ύποπτοι κυνηγούνταν από την αστυνομία της Πατάγια.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.