Ζευγάρι ναρκωτικών συνελήφθη με 3.7 εκατομμύρια χάπια meth στην επαρχία Ayutthaya

Εθνική -

Ένα ζευγάρι από την Ταϊλάνδη συνελήφθη επειδή φέρεται να είχε στην κατοχή του περισσότερα από 3.7 εκατομμύρια χάπια μεθαμφεταμίνης σε μια αποθήκη στην επαρχία Ayutthaya. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη και ένας άνδρας που ερχόταν να τους αγοράσει ναρκωτικά.

Το ζευγάρι που συνελήφθη αναγνωρίστηκε από την αστυνομία καταστολής ναρκωτικών της Ταϊλάνδης ως ο κ. Wittaya Suksathien, 24 ετών, και η κα Waranya Panthong, 21. Και οι δύο ήταν ντόπιοι Ayutthaya και συνελήφθησαν μπροστά από ένα σπίτι στην υποπεριφέρεια Lam Sai της περιοχής Wang Noi στις Παρασκευή βράδυ με 100,000 χάπια μεθόδου, ένα φορτηγό και ένα σεντάν.

Οι αστυνομικοί που συνέλαβαν ανακρίνουν το ζευγάρι για το πού βρίσκονται τα παράνομα ναρκωτικά και τους είπαν ότι είχαν νοικιάσει μια αποθήκη για να τα αποθηκεύσουν σε κοντινή περιοχή. Στην αποθήκη, η αστυνομία συνέθεσε άλλα 3.67 εκατομμύρια χάπια μεθαμφεταμίνης.

Ένας άλλος ύποπτος, ο κ. Thanatphong Sutheearunroj, 34 ετών, συνελήφθη επίσης αφού ήρθε να πάρει ναρκωτικά στο σπίτι του ζευγαριού, είπε η αστυνομία.

Όλοι οι ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση με την κατηγορία ότι είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά πρώτου τύπου και τη διάδοσή τους στο κοινό.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.