Ο οδηγός ισχυρίζεται ότι ένα φάντασμα προκάλεσε το τροχαίο του ατύχημα στην Πατάγια

Μπανγκλαμούνγκ -

Ένας μεθυσμένος οδηγός ισχυρίστηκε ότι είδε ένα φάντασμα να διασχίζει το δρόμο μπροστά του πριν ανατραπεί το αυτοκίνητό του σήμερα.

Η αστυνομία Huayyai ειδοποιήθηκε για το ατύχημα μετά τα μεσάνυχτα (26 Νοεμβρίου) στον αριθμό 331 Road στο Huayai.

Η αστυνομία και το Pattaya News έφτασαν στο σημείο για να βρουν το αναποδογυρισμένο σεντάν να βρίσκεται έξω από τον κεντρικό δρόμο. Δύο επιβάτες, η κυρία Panaphon Surawit, 16 ετών, και η κα Petcharat Chuepan, 35 ετών, είχαν κολλήσει μέσα στο σεντάν. Οι διασώστες χρησιμοποίησαν ένα σαγόνι ζωής για να τους απεγκλωβίσουν και μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο για να περιθάλψουν τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή τους.

Ο οδηγός, ο κύριος Bandit Poesoong, 40 ετών, δεν τραυματίστηκε και είχε καταφέρει να απομακρυνθεί από το σεντάν πριν φτάσουν οι αρχές επιβολής του νόμου στον τόπο του ατυχήματος. Είπε στο The Pattaya News ότι είδε έναν τεράστιο σταυρό σκιών μπροστά από το σεντάν του. Προσπάθησε να το αποφύγει αλλά έχασε τον έλεγχο του σεντάν πριν ανατραπεί. Παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι ήταν μεθυσμένος.

Ο κ. Bandit οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Huayyai για περαιτέρω νομικές ενέργειες. Η αστυνομία δεν σχολίασε αν πίστευε την αιτία του ατυχήματος.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.