Η υποτιθέμενη «μαφία» της ξαπλώστρας στην Πατάγια απειλεί χειριστές ταχύπλοων σκαφών για κλοπές πελατών

Πατάγια -

Ένας χειριστής ταχύπλοου στην Πατάγια υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία αφού ο αντίπαλός του σε καρέκλα παραλίας φέρεται να του έδωσε μια σφαίρα, απειλώντας ότι θα τραυματιστεί αν συνεχίσει να κλέβει τους πελάτες του.

Το θύμα, ο κ. Pongsakorn Anunahong, 21 ετών, ανέφερε ένα τρομακτικό περιστατικό στην αστυνομία της Πατάγια την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου, ισχυριζόμενος ότι είχε απειληθεί από τον ανώνυμο επιχειρηματία αντίπαλό του.

Ο Πονγκσακόρν είπε στην αστυνομία ότι ήταν χειριστής ταχύπλοου σκάφους στην Πατάγια και ο αντίπαλός του ήταν πωλητής ξαπλώστρων στην παραλία. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο ύποπτος φέρεται να πλησίασε τον φίλο του, Supawit Nongyai, 20 ετών, και του έδωσε μια σφαίρα, λέγοντας «Δώσ’ το στον φίλο σου», που εννοούσε τον Pongsakorn.

Αφού έμαθε για το περιστατικό από το Supawit, ο Pongsakorn κράτησε τη σφαίρα και έσπευσε να αναφέρει το περιστατικό στην αστυνομία της Pattaya αμέσως. Ο Πονγκσακόρν είπε στην αστυνομία ότι είχε τσακωθεί με τον αντίπαλό του νωρίτερα όταν ο αντίπαλός του προσπάθησε να κλέψει τους πελάτες του ταχύπλοου ακριβώς μπροστά του.

Ο καυγάς δεν κλιμακώθηκε περαιτέρω εκείνη την ημέρα, σύμφωνα με τον Πονγκσακόρν, μέχρι που ο αντίπαλός του πλησίασε τον φίλο του και του παρέδωσε μια σφαίρα για να τον απειλήσει.

Το θύμα κατηγόρησε τον αντίπαλό του ότι ήταν μέλος της μαφίας, δήλωσε η αστυνομία της Πατάγια. Οι αστυνομικοί πραγματοποιούσαν επιθεώρηση στη σκηνή για τον εντοπισμό του ύποπτου.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.