Δεκάδες οδηγοί Pattaya Bolt συνελήφθησαν επειδή δεν είχαν άδεια οδήγησης μέσων μαζικής μεταφοράς

Πατάγια -

Η Τροχαία της Pattaya συνεργάστηκε με το Τμήμα Χερσαίων Μεταφορών του Chonburi για να συλλάβει και να επιβάλει πρόστιμο σε δεκάδες οδηγούς Bolt που δεν είχαν άδεια οδήγησης μέσων μαζικής μεταφοράς για να παραλάβουν πελάτες.

Η καταστολή των παράνομων οδηγών Bolt έγινε χθες το απόγευμα, 24 Νοεμβρίου, μπροστά από το εμπορικό κέντρο Central Pattaya στην Pattaya, Chonburi. Η Τροχαία επιθεώρησε τυχαία αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης που παρέσυραν στο εμπορικό κέντρο και παρέλαβαν ανθρώπους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι περισσότεροι οδηγοί δεν μπορούσαν να προσκομίσουν την άδεια οδήγησης των μέσων μαζικής μεταφοράς που απαιτείται από τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης για την παραλαβή και τη μεταφορά επιβατών. Στην πλειονότητά τους χρησιμοποιούσαν επίσης ιδιωτικά οχήματα για να παραλαμβάνουν πελάτες, κάτι που επίσης αντίκειται στον νόμο, επειδή πρέπει πρώτα να είχαν ταξινομήσει τα οχήματά τους για δημόσια συγκοινωνία.

Στους παράνομους οδηγούς δόθηκαν πρόστιμα εισιτήρια 2,000 μπατ, ανακοίνωσε η τροχαία. Οι αξιωματικοί τους είπαν να πληρώσουν το πρόστιμο στα γραφεία του Τμήματος Χερσαίων Μεταφορών στις περιοχές τους.

Η Bolt και άλλες εταιρείες παροχής υπηρεσιών δημόσιων μεταφορών είπαν ότι χρειάστηκαν αρκετό χρόνο για να εγγραφούν όλοι οι συνεργάτες τους οδηγοί και στο παρελθόν είχαν καταπολεμήσει τους κανονισμούς ανεπιτυχώς.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.