Ανάπηρο 9χρονο αγόρι εκλιπαρεί τον κλέφτη στο Chonburi να επιστρέψει το κλεμμένο μηχανάκι του πατέρα του

Τσονμπούρι -

Ένα 9χρονο αγόρι από την Ταϊλάνδη έκλαψε και παρακάλεσε τον κλέφτη που έκλεψε το μηχανάκι του μπαμπά του να το επιστρέψει στον μπαμπά του γιατί το χρειαζόταν για τη δουλειά του για να πληρώσει τα ιατρικά έξοδα του αγοριού.

Σε μια αποκαρδιωτική καταγραφή βίντεο που έγινε viral χθες, 24 Νοεμβρίου, το αγόρι με το παρατσούκλι «Focus», που πάσχει από οστεοπόρωση, παρακάλεσε τον άκαρδο κλέφτη με δάκρυα να επιστρέψει το μηχανάκι του μπαμπά του.

Ο Focus ήταν γιος του κ. Chakkrit Pharatnet, ενός 35χρονου οδηγού εκσκαφέα σε ένα εργοτάξιο στην υποσυνοικία Khao Mai Kaew του Bang Lamung, στο Chonburi. Στις 23 Νοεμβρίου στις 6 μ.μ., η κόκκινη και μαύρη μοτοσικλέτα Honda Wave του Τσακκρίτ κλάπηκε από έναν άγνωστο κλέφτη ενώ αυτός και ο γιος του ξεκουράζονταν μέσα στο σπίτι.

Η Pattaya News πήρε συνέντευξη από τον Chakkrit σχετικά με το περιστατικό χθες, 24 Νοεμβρίου, και του είπαν ότι είχε υποβάλει αναφορά στην αστυνομία στο αστυνομικό τμήμα του Huay Yai αμέσως αφού έμαθε ότι του πήραν τη μοτοσικλέτα.

Ο Τσακκρίτ είπε κλαίγοντας ότι ο γιος του κατέγραψε τον εαυτό του να εκλιπαρεί τον κλέφτη να επιστρέψει τη μοτοσικλέτα και την ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή ο γιος του ήξερε ότι το ποδήλατο ήταν απαραίτητο για τη δουλειά του. Το βίντεο αργότερα έγινε viral, προκαλώντας πλημμύρα συμπάθειας από τους χρήστες του Διαδικτύου.

«Η Focus υπέφερε από οστεοπόρωση από πολύ μικρή ηλικία. Χρειάζομαι τη μοτοσικλέτα μου για τη δουλειά για να πληρώσω τους ιατρικούς λογαριασμούς του γιου μου», είπε ο Chakkrit στο The Pattaya News.

Ο πατέρας προέτρεψε την αστυνομία του Χουάι Γιάι να πιάσει τον κλέφτη όσο το δυνατόν γρηγορότερα γιατί χρειαζόταν μια μοτοσικλέτα για να ταξιδέψει στο χώρο εργασίας του.


-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.