Σκύλοι του δρόμου αιχμαλωτίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε καταφύγιο μετά από φερόμενες ζημιές σε αυτοκίνητα στο Chonburi

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Sattahip, Chonburi —

Δώδεκα σκυλιά του δρόμου που κατοικούσαν σε ένα πάρκινγκ στην περιοχή Sattahip του Chonburi αναισθητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν σε ένα καταφύγιο σκύλων αφού σύμφωνα με πληροφορίες προκάλεσαν αταξία ενώ κυνηγούσαν γάτες.

Τα σκυλιά (9 αρσενικά και 3 θηλυκά) αιχμαλωτίστηκαν την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου, μετά από πλάνα CCTV που δείχνουν να κυνηγούν 4-5 γάτες γύρω από οχήματα που ήταν σταθμευμένα σε ένα πάρκινγκ στην αγορά φρέσκων Sattahip.

Τα άτακτα σκυλιά φάνηκαν ξεκάθαρα να δαγκώνουν και να ξύνουν οχήματα ενώ προσπαθούσαν να επιτεθούν στους πιο ευκίνητους εχθρούς τους.

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Επικεφαλής της επιχείρησης ήταν ο κ. Torsak Trakulthongchai, Αντιδήμαρχος του Sattahip. Και τα δώδεκα αιχμάλωτα σκυλιά επιβεβαιώθηκαν ως αδέσποτα σκυλιά, είπε ο Torsak, και μπορεί να είναι εχθρικά με τους ανθρώπους, έτσι θα απομακρυνθούν από το δρόμο και θα μεταφερθούν στο Ναυτικό Κέντρο Φροντίδας Αδέσποτων Σκύλων Sattahip.

Ο αντιδήμαρχος είπε ότι θα εμβολιαστούν και θα στειρωθούν τόσα αδέσποτα σκυλιά κατά της λύσσας για να μην βλάψουν τους ανθρώπους.

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.