Βοηθήστε να φέρετε δωρεές για όσους έχουν ανάγκη στη Βόρεια Ταϊλάνδη με το Ίδρυμα Inez

Χρειαζόμαστε τις δωρεές σας! 

Φιλανθρωπική οργάνωση με έδρα την Πατάγια ταξιδεύει στη Βόρεια Ταϊλάνδη για 22η φορά δίνοντας φορτηγά δωρεές Χριστουγέννων στο Mae Sot. Μπορείτε να τους ενώσετε παραδίδοντας τα αντικείμενα που δεν χρειάζεστε πλέον.

Το Ίδρυμα Inez και αρκετοί Ροταριανοί όμιλοι και άλλες εθελοντικές ομάδες έχουν υποστηρίξει αυτούς τους ανθρώπους στο Mae Sot της Βόρειας Ταϊλάνδης από το 2013, υπάρχουν αρκετά σχολεία στην πολιτεία Karen στην Ταξιαρχία 7 όπου οι μάχες συνεχίζονται. 

Τα παιδιά δεν έχουν άλλη εκπαιδευτική υποστήριξη εκτός από αυτά τα σχολεία, επομένως είναι πολύ σημαντικό να παραμείνουν ανοιχτά. Λόγω των κακουχιών στα χωριά και του κινδύνου να δεχτούν επίθεση, η εκπαίδευση είναι απαραίτητη για αυτά τα παιδιά. 

Η εκπαίδευση σώζει τα εσωτερικά εκτοπισμένα παιδιά από τη στρατολόγηση, την παιδική εργασία, τη σεξουαλική εκμετάλλευση, ακόμη και τους γάμους παιδιών. Η εκπαίδευση ενισχύει επίσης τις κοινότητες και δίνει δύναμη στα εσωτερικά εκτοπισμένα παιδιά παρέχοντάς τους γνώσεις για το μέλλον.

Έχουμε κάνει 21 φιλανθρωπικές διαδρομές από το 2014 και πρέπει να βοηθήσουμε να γεμίσουμε τα φορτηγά αυτή τη φορά που φεύγουμε στις 22 Δεκεμβρίου 2022.

Τώρα, αναζητούμε δωρεές για την 22η φιλανθρωπική διαδρομή στα σύνορα με τη Βιρμανία της Ταϊλάνδης, όπου πολλοί άνθρωποι ζουν σε μεγαλύτερη φτώχεια από το μεγαλύτερο μέρος της Ταϊλάνδης, και ζητάμε τη βοήθειά σας.

Τι μπορεί να γίνει δωρεά;

Τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα!

Αυτή τη φορά θα θέλαμε να εστιάσουμε στη συλλογή προϊόντων περιποίησης, καθώς και σε τρόφιμα και άλλα απαραίτητα. Ρούχα όλων των μεγεθών, συμπεριλαμβανομένων των ρούχων για την κρύα εποχή.

Τα παιδικά παιχνίδια και τα βοηθητικά προϊόντα κουζίνας είναι πάντα ευπρόσδεκτα.

Βιβλία και σχολικά είδη χρειάζονται επίσης, μερικά σχολεία έχουν μικρές βιβλιοθήκες.

Έχετε κάτι που πιστεύετε ότι θα μπορούσε να είναι χρήσιμο; Απλά ρώτα!

Χρειάζεστε κεφάλαια;

Ναι, πάρα πολύ! Χρειαζόμαστε οικονομική υποστήριξη για να πληρώσουμε τα μεταφορικά, τα ξηρά τρόφιμα και τα σνακ για τα παιδιά.

Μπορώ να συμμετάσχω στο φυλλάδιο;

Ενώ έχουμε χώρο στο αυτοκίνητο, προσκαλούμε όποιον κάνει δωρεά 10 000 THB ή περισσότερο να έρθει μαζί μας με το δικό του αυτοκίνητο. Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε ένα ξενοδοχείο εάν το επιθυμείτε.

Θα δωρίσετε κάτι άλλο;

Αυτή τη στιγμή συγκεντρώνουμε χρήματα για να αγοράσουμε φίλτρα αέρα που θα τα δωρίσουμε σε σχολεία και σε σπίτια με παιδιά.

Πού μπορώ να κάνω δωρεά;

Έχουμε λογαριασμό Ταϊλάνδης, PayPal και πιστωτική κάρτα καθώς και το Swish Sweden. Οι πληροφορίες πληρωμής παρατίθενται παρακάτω.

Εάν θέλετε να δείτε τα άλλα φυλλάδια μας, μπορείτε να ελέγξετε τους ιστότοπους του Inez Foundations.

Αυτό το έργο διοργανώνεται από το Ίδρυμα Inez, το Rotary E Club 3340 και τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις που κάνουν πολλά αξιόλογα έργα γύρω από την Πατάγια. Αυτό είναι ένα έργο του Ρόταρυ και διασφαλίζει ότι όλα τα κεφάλαια πηγαίνουν κατευθείαν στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την τοποθεσία και την ώρα παράδοσης ή εάν πρέπει να παραλάβετε. Απλώς στείλτε ένα μήνυμα στο Ίδρυμα Inez στο Facebook. 

Τράπεζα Δωρεών

SCB Bank No. : 414-101253-2 Όνομα: Sawipha Wansopha

Pay Pal charity@internetaid.org 

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.