24χρονος ντελίβερι φέρεται να καταπλακώθηκε μέχρι θανάτου από φορτηγό στο Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Περιοχή Mueang, Chonburi —

Ένας 24χρονος αναβάτης ντελίβερι έχασε τη ζωή του σε μια φρικτή σύγκρουση με φορτηγό την Τετάρτη, Νοεμβρίου23η μερίδα.

Το ατύχημα σημειώθηκε μπροστά από την εταιρεία Bangkok Komatsu στην υποσυνοικία Khlong Tamru της συνοικίας Mueang του Chonburi.

Οι διασώστες του Chonburi ανταποκρίθηκαν στο ατύχημα γύρω στο μεσημέρι αφού έλαβαν κλήση από συναδέλφους του θύματος. Το θύμα, που ταυτοποιήθηκε ως ο κ. Tawan Pinsuwan, 24 ετών, βρισκόταν άψυχο στο δρόμο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατό του στο σημείο πριν μεταφέρουν τη σορό του σε τοπικό νοσοκομείο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Οι φίλοι του Tawan είπαν στην αστυνομία του Mueang ότι ο Tawan χτυπήθηκε και καταπλακώθηκε από ένα φορτηγό ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στο δρόμο. Ο οδηγός του φορτηγού, Arun Jokkratok, 38 ετών, περίμενε στο σημείο για να δώσει την κατάθεσή του.

Ο Arun ισχυρίστηκε στην αστυνομία, ωστόσο, ότι δεν χτύπησε τον Tawan ούτε τον χτύπησε, αν και το θύμα αναφέρθηκε ότι φορούσε κράνος μοτοσικλέτας, το οποίο, σύμφωνα με τους διασώστες, είχε καταπλακωθεί πριν φτάσουν.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Ο Arun ισχυρίστηκε ότι ένα άλλο όχημα έπεσε πάνω από το θύμα και το σκότωσε και στη συνέχεια διέφυγε από τη σκηνή.

Η αστυνομία του Mueang εξέταζε πλάνα CCTV για να βρει το ακριβές όχημα που χτύπησε και συνέτριψε θανάσιμα το θύμα.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.