Η Mercedes-Benz τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από σύγκρουση με στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στο Chonburi, ο οδηγός επέζησε

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Sattahip, Chonburi —

Ένα σεντάν Mercedes-Benz που οδηγούσε μια Ταϊλανδή έπιασε φωτιά μετά από πρόσκρουση σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος χθες το βράδυ, 23 Νοεμβρίου.

Πυροσβέστες και διασώστες της Πλου Τα Λουάνγκ έσπευσαν να σβήσουν μια φωτιά που τύλιξε ένα κόκκινο συντρίμμι σεντάν Mercedes-Benz στην είσοδο του χωριού Naphaphan Land στην οδό Sukhumvit που εισερχόταν στην επαρχία Rayong.

Το χωριό βρισκόταν στην υποσυνοικία Plu Ta Luang του Sattahip, Chonburi.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Η Ταϊλανδή οδηγός, η κα Jidapha Rungruangkon, 39 ετών, σώθηκε έγκαιρα από το φλεγόμενο αυτοκίνητό της και υπέστη τραύματα στο στήθος που δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή της. Οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά σε 30 λεπτά. Εκτός από τον Jidapha, κανείς δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με τους διασώστες.

Ένας ανώνυμος αυτόπτης μάρτυρας είπε στα τοπικά ΜΜΕ ότι είδαν την Τζιντάφα να οδηγεί στη βροχή προτού χάσει τον έλεγχο του σεντάν της, αρχίσει να σπινάρει και στη συνέχεια έπεσε σε κολόνα ηλεκτρικού ρεύματος, προκαλώντας καύση του σεντάν της.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Η αστυνομία του Plu Ta Luang που ανταποκρίθηκε στο ατύχημα αρχικά απέδωσε την αιτία του ατυχήματος σε βρεγμένο οδόστρωμα και υπερβολική ταχύτητα. Ωστόσο, οι αστυνομικοί είπαν ότι θα συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία και θα ζητήσουν από την τραυματισμένη γυναίκα περισσότερες πληροφορίες όταν αναρρώσει.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.