Real Estate: Μπαρ προς πώληση στο Soi Six στην Πατάγια

Ενημέρωση: Αυτό το ακίνητο ΠΩΛΗΘΗΚΕ. Χωρίς περαιτέρω έρευνες.

Ονειρευτήκατε ποτέ να έχετε το δικό σας μπαρ στην Πατάγια;

Εδώ είναι η ευκαιρία σας. Κοντά στην κορυφή του Soi Six βρίσκεται το Amnesia Bar, όχι μακριά από το τέλος του Second Road. Οι φωτογραφίες παρέχονται από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος έχει επίσης δώσει την άδεια να ονομάσει το μπαρ για αυτήν τη αγγελία.

Ο ιδιοκτήτης της Amnesia ψάχνει να πουλήσει την επιχείρηση για 1.5 εκατομμύριο μπατ ή την καλύτερη προσφορά.

Το μπαρ είναι ένας χώρος μονοκατοικίας και ανακαινίστηκε πρόσφατα λίγο πριν από τον Covid.

Για συγκεκριμένες πληροφορίες, ξεναγήσεις στον χώρο και περισσότερες λεπτομέρειες δείτε παρακάτω, επικοινωνήστε απευθείας με τον πράκτορα και όχι τα νέα. Μόνο σοβαρές προσφορές/ ενδιαφέροντα.

Ενδιαφερόμενος? Καλέστε 088-9272454 (Dun) ή προσθέστε το αναγνωριστικό γραμμής: punnipa29

Μην περιμένετε, δείτε, ανακαλύψτε και πουλήστε το ακίνητό σας σήμερα!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/