Το Pattaya Car on the Beach θα χτυπήσει την πόλη στις 17 Δεκεμβρίου

Πατάγια -

Η Pattaya City σχεδιάζει να διοργανώσει το φανταχτερό Pattaya Car on the Beach Show 2022 στην προβλήτα Bali Hai Pier αύριο, 17 Δεκεμβρίου.

Οι αξιωματούχοι της Pattaya έκαναν καταιγισμό ιδεών στο Δημαρχείο στις 23 Νοεμβρίου, για να προετοιμαστούν για το επερχόμενο Pattaya Car on the Beach.

Αυτή τη φορά, η εκδήλωση θα είναι γεμάτη με περισσότερα από 200 σούπερ, σπορ και κλασικά αυτοκίνητα, τα οποία θα απλωθούν στην προβλήτα Bali Hai από τις 10 π.μ. έως τις 10 μ.μ. το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022.

Εκτός από την παροχή πολλών δωρεάν και εξαιρετικών ευκαιριών φωτογραφίας, οι αξιωματούχοι ελπίζουν ότι η εκδήλωση θα αναζωογονήσει την τουριστική ατμόσφαιρα στην Πατάγια και θα δημιουργήσει επιπλέον χρήματα για τις τοπικές επιχειρήσεις.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.