Άνδρας από την Ταϊλάνδη συνθλίβεται από το τροποποιημένο φορτηγό του κατά τη δοκιμαστική οδήγηση στην οδό Pattaya

Πατάγια -

Ένας 38χρονος Ταϊλανδός μηχανικός αυτοκινήτων καταπλακώθηκε μέχρι θανάτου ενώ οδηγούσε σε δοκιμή το τροποποιημένο φορτηγό του πελάτη του σε δρόμο της Πατάγια.

Οι διασώστες του Sawang Boriboon κλήθηκαν να βοηθήσουν στη διάσωση του θύματος, του κ. Suthep Kotem, 38 ετών, σε έναν σιδηροδρομικό δρόμο στο Banglamung, στο Chonburi, την Τρίτη 22 Νοεμβρίου.

Ο Suthep παγιδεύτηκε και συνθλίβεται σε ένα τροποποιημένο, φωτεινό πράσινο pickup φορτηγό σωριασμένο στο γρασίδι στην άκρη του δρόμου σε μια πλάγια θέση. Οι φίλοι του προσπαθούσαν να σπρώξουν το φορτηγό πίσω σε όρθια θέση για να τον απεγκλωβίσουν όταν οι διασώστες έφτασαν στις 7.30 μ.μ.

Οι διασώστες μπόρεσαν τελικά να απελευθερώσουν τον Suthep και προσπάθησαν να τον αναζωογονήσουν ενώ τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Pattaya. Ωστόσο, ο άνδρας υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του στο νοσοκομείο.

Οι ανώνυμοι φίλοι του Suthep είπαν στο Pattaya News ότι ο Suthep ήταν μηχανικός αυτοκινήτων και οδηγούσε σε δοκιμή το τροποποιημένο φορτηγό του πελάτη του. Οι φίλοι συνέχισαν ότι ο Σούθεπ είχε μόλις φύγει από το γκαράζ του για μόλις 200 μέτρα όταν ένα άλλο φορτηγό τον έκοψε, προκαλώντας το όχημά του να στρίψει και να προσγειωθεί στην πλευρά του οδηγού, συνθλίβοντας το σώμα του.

Η σορός του θύματος βρισκόταν σε τοπικό νοσοκομείο. Η αστυνομία της Πατάγια αναζητούσε τον οδηγό του άλλου φορτηγού που εμπλέκεται στον θάνατο του θύματος.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.