Συνελήφθησαν λαθρέμποροι ναρκωτικών με 1.6 εκατομμύρια χάπια μεθαμφεταμίνης στο Kamphaeng Phet

Εθνική -

Οι αξιωματούχοι της καταστολής ναρκωτικών συνέλαβαν πέντε λαθρέμπορους ναρκωτικών που προσπάθησαν να μεταφέρουν στην Μπανγκόκ από την επαρχία Τσιάνγκ Ράι ένα μεγάλο φορτίο 1.6 εκατομμυρίων χαπιών μεθαμφεταμίνης σήμερα, 23 Νοεμβρίου.

Αξιωματούχοι καταστολής ναρκωτικών με επικεφαλής τον Πολ. Ο στρατηγός Chinnapat Sarasin ανακοίνωσε τη σύλληψη πέντε λαθρέμπορων ναρκωτικών, μεταξύ των οποίων ο κ. Netiphong Saeyang, 22, ο κ. Noppadech Saesong, 28, ο κ. Ekapop Sae-her, 35, ο κ. Chakkrit Suayrak, 53, και ο κ. Chakkrit μετά τη σύλληψή τους στο ένα βενζινάδικο στην επαρχία Kamphaeng Phet.

Οι τρεις πρώτοι ύποπτοι ήταν στη φυλή των λόφων Hmong στην επαρχία Tak ενώ οι δύο τελευταίοι ύποπτοι ήταν Ταϊλανδοί.

Οι ύποπτοι συνελήφθησαν ενώ προσπαθούσαν να παραδώσουν 1.6 εκατομμύρια χάπια μεθαμφεταμίνης κρυμμένα σε ένα γκρι φορτηγό Isuzu D-Max και ένα σεντάν BMW από την επαρχία Τσιάνγκ Ράι στην Μπανγκόκ. Τα παράνομα ναρκωτικά ήταν συσκευασμένα σε 16 σακίδια.

Ένας ύποπτος που οδηγούσε ένα σεντάν κατάφερε να ξεφύγει και καταδιώχτηκε από την αστυνομία, ο Pol. είπε ο στρατηγός Chinnapat.

Και οι πέντε συλληφθέντες ύποπτοι και ο ύποπτος που τράπηκε σε φυγή κατηγορήθηκαν για παράνομη πώληση και διάδοση της παράνομης ουσίας τύπου 1 στο κοινό.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.