Η αστυνομία της Πατάγια καταπολεμά τους φερόμενους ως τρανς εργάτες του σεξ

Πατάγια -

Η αστυνομία της Pattaya επιθεώρησε το Beach Road χθες το βράδυ, 22 Νοεμβρίου, και μετέφερε δεκάδες ύποπτους τρανς εργαζόμενους του σεξ στο αστυνομικό τμήμα για καταγραφή ταυτότητας, προκειμένου να αποφευχθούν πιθανά εγκλήματα κατά τη διάρκεια της υψηλής τουριστικής περιόδου.

Η έντονη εκκαθάριση πορνείας διεξήχθη από μια συνδυασμένη ομάδα της αστυνομίας της Πατάγια και της τουριστικής αστυνομίας χθες το βράδυ στο Beach Road μετά από καταγγελίες από ανώνυμους ενδιαφερόμενους πολίτες. Αυτό έρχεται επίσης πριν από το πολυαναμενόμενο Διεθνές Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων της Pattaya αυτό το Σαββατοκύριακο, το οποίο αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 100,000 επισκέπτες.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της επιχείρησης Πολ. Ο Αντισυνταγματάρχης Pitchaya Khiaoplueng, πολλά άτομα για τα οποία υποπτευόταν ότι ήταν παράνομοι εργαζόμενοι του σεξ έφυγαν από το δρόμο και προσποιήθηκαν ότι ήταν παραθαλάσσιοι που έκαναν βόλτα στην παραλία αμέσως αφού είδαν αστυνομικούς.

Ωστόσο, 36 φερόμενες ως εργαζόμενες του σεξ συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια για να καταγραφούν οι ταυτότητές τους. Ο λόγος για αυτό το μέτρο ήταν πιθανόν επειδή η αστυνομία της Πατάγια διεξήγαγε πόλεμο εναντίον ενός εξανθήματος μικροεγκλήματα φέρεται να διαπράχθηκε από τρανς ύποπτους εναντίον τουριστών.

Ο Pitchaya τόνισε στους υπόπτους ότι δεν μπορούσαν να περιπλανηθούν στην παραλία και να προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες σε άτομα που περνούσαν από εκεί επειδή παραβίαζε τον ταϊλανδικό νόμο περί πορνείας και έβλαπτε την τουριστική εικόνα της Pattaya.

Όλοι οι ύποπτοι αφέθηκαν ελεύθεροι και η αστυνομία της Πατάγια δεσμεύτηκε να συνεχίσει την καταστολή της πορνείας κάθε μέρα.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.