14χρονος Ταϊλανδός/Ιταλός έφηβος φέρεται να έκλεψε ταξί μοτοσυκλέτας στην Πατάγια

Πατάγια -

Ένας 14χρονος Ταϊλανδός-Ιταλός έφηβος συνελήφθη τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, αφού φέρεται να προσπάθησε να κλέψει ένα ταξί μοτοσικλέτας στην Πατάγια.

Η αστυνομία της Πατάγια έλαβε καταγγελία κλοπής από το θύμα, τον κ. Neramit Klaiprayoon, έναν 46χρονο αναβάτη μοτοσικλέτας, στις 11:XNUMX χθες.

Ο Neramit ζήτησε από τους αστυνομικούς να έρθουν και να συλλάβουν τον νεαρό ύποπτο τον οποίο έπιασε αφού φέρεται να προσπάθησε να του κλέψει τη μοτοσικλέτα που ήταν σταθμευμένη στην άκρη του δρόμου Pattaya Second Road στο Banglamung, Chonburi.

Ο ύποπτος ταυτοποιήθηκε ως ένας 14χρονος Ταϊλανδο-Ιταλός έφηβος. Το όνομά του αποκρύφτηκε από τον Τύπο λόγω της ηλικίας του. Ο ύποπτος έκανε εμετό από εξάντληση αφού προσπάθησε ανεπιτυχώς να το σκάσει από το Neramit. Ο ύποπτος πιάστηκε με την κόκκινη μηχανή Honda Wave του Neramit.

Το Pattaya News ρώτησε τον Neramit για το περιστατικό και του είπαν ότι περίμενε έναν επιβάτη στο Soi 13 όταν παρατήρησε τον νεαρό ύποπτο να κοιτάζει ύποπτα το ποδήλατό του. Στη συνέχεια, ο ύποπτος ανέβηκε ξαφνικά στο ποδήλατο και προσπάθησε να τρέξει μακριά, αλλά ευτυχώς, ο Neramit κατάφερε να τον πιάσει εγκαίρως.

Ο ύποπτος περίμενε τη νομική διαδικασία στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.