Ακίνητα: Διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων, 3 μπάνια κοντά στο Cozy Beach ψάχνει για γρήγορη πώληση

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Ψάχνετε για άφθονο χώρο σε μια εξαιρετική τοποθεσία κοντά στην παραλία Cozy στην Πατάγια; Εδώ είναι μια υπέροχη, μεγάλη μονάδα με 217 τετραγωνικά μέτρα ιδανική για μια οικογένεια ή πολλούς συγκάτοικους.

Η μονάδα βρίσκεται στο Executive Residence IV και έχει πρόσφατα έκπτωση από 8.5 εκατομμύρια μπατ σε 5.5, αν και ο ιδιοκτήτης είναι πρόθυμος να συζητήσει τις καλύτερες προσφορές για γρήγορη πώληση.

Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και τρία μπάνια με άφθονο χώρο στους κεντρικούς χώρους καθιστικού όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Η μονάδα βρίσκεται ακριβώς κοντά σε διαδρομή λεωφορείου και διαθέτει στάση ταξί στο συγκρότημα.

Το συγκρότημα διαθέτει επίσης πισίνα και γυμναστήριο όπως φαίνεται παρακάτω. Ας ρίξουμε μια ματιά στις φωτογραφίες και τα στοιχεία επικοινωνίας είναι παρακάτω.

Αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αυτό το ακίνητο, καλέστε 088-9272454 (Dun) ή προσθέστε το Line ID: punnipa29

Για περισσότερα σχετικά με το πώς μπορούμε να καταγράψουμε το ακίνητό σας και να τραβήξουμε την προσοχή του στις τοπικές ειδήσεις, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Για περισσότερες καταχωρήσεις τοπικών ακινήτων, κάντε κλικ εδώ.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης των μέσων ενημέρωσης TPN από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον DC της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email στο Pattayanewseditor@gmail.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/