Το χορευτικό πλήρωμα Sattahip "Zion Dance Crew" κερδίζει το πρωτάθλημα To Be Number One, που θα διαγωνιστεί σε εθνικό επίπεδο

Sattahip, Chonburi —

  Το εφηβικό χορευτικό πλήρωμα από την περιοχή Sattahip του Chonburi, Zion Dance Crew, βρέθηκε στην κορυφή του διαγωνισμού χορού To Be Number One Dancercise Thailand 2023 For Central and Eastern Thailand.

Το Zion Dance Crew είναι φοιτητές από το Τεχνικό Κολλέγιο Sattahip στο Sattahip, Chonburi. Την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, το πλήρωμα θριάμβευσε στον τελικό γύρο του To Be Number One Dancercise σε μια τάξη εφήβων που φιλοξενήθηκε στο εμπορικό κέντρο Pacific Park Sriracha.

Μετά από αυτόν τον γύρο, το Zion Dance Crew πρόκειται να διαγωνιστεί ξανά σε εθνικό επίπεδο στο εμπορικό κέντρο The Mall Bangkapi στην Μπανγκόκ για να πάρει την ευκαιρία να κατακτήσει ένα διάσημο, βασιλικό τρόπαιο από την πριγκίπισσα Ubolratana Rajakanya Siriwattana Phannawadee στις 5 Φεβρουαρίου 2023.

Στόχος του To Be Number One Dancercise είναι να κρατήσει τους νέους μακριά από τα ναρκωτικά καθώς και να τους ενθαρρύνει να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους ασκώντας.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.