Real Estate: Cozy Studio Condo που βρίσκεται στο κέντρο της Pattaya

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Αυτό το ακίνητο πωλείται. Χωρίς περαιτέρω έρευνες.

Αυτό το άνετο στούντιο βρίσκεται στην καρδιά της Pattaya στον 7ο όροφο με εκπληκτική θέα στην πόλη, αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κεντρικό κέντρο της πόλης, σε έναν ήσυχο δρόμο ακριβώς έξω από τον 2ο δρόμο απέναντι από το διάσημο Soi LK του μετρό.

Αν ψάχνετε για ένα διαμέρισμα που είναι κοντά στη δράση, αλλά όχι πολύ κοντά, αυτό είναι το διαμέρισμα για εσάς, είναι επίσης σε καλή τοποθεσία εάν μετακινείτε καθημερινά, απέχει μόλις 5 λεπτά από τον κεντρικό δρόμο Sukhumvit.

Το διαμέρισμα βρίσκεται μέσα στο κτήριο CCR (City Centre Residence), το οποίο προσφέρει μια ωραία μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα, ένα δωρεάν γυμναστήριο και έναν υπέροχο χώρο καφέ με καναπέδες για χαλάρωση.

Αυτό το στούντιο είναι 25 τ.μ., αλλά λόγω της διαρρύθμισης του φαίνεται πολύ μεγαλύτερο, έχει κατοικηθεί στο παρελθόν, επομένως έχει όλα όσα χρειάζονται για έναν μισθωτή πλήρους απασχόλησης, όπως ένα μεγάλο ψυγείο, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και πολλά άλλα.

Το City Centre Residence προσφέρει δωρεάν κοινόχρηστο WIFI, υπόγειο χώρο στάθμευσης και 24ωρη ασφάλεια.

Ζητώντας: 1,400,000

Για πολλές περισσότερες φωτογραφίες και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή τη μονάδα κάντε κλικ εδώ για την πύλη ιδιοκτησίας μας.

Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε αυτό το ακίνητο ή να πουλήσετε ένα, καλέστε στο 088-9272454 (Punnipa) ή προσθέστε το αναγνωριστικό γραμμής: punnipa29

Για περισσότερα σχετικά με το πώς μπορούμε να καταγράψουμε το ακίνητό σας και να τραβήξουμε την προσοχή του στις τοπικές ειδήσεις, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Για περισσότερες καταχωρήσεις τοπικών ακινήτων, κάντε κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/