Συγχαρητήρια για τα εγκαίνια του νυχτερινού κέντρου Lux στην Pattaya Walking Street

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Πατάγια -

  Ο 35χρονος επιχειρηματίας κ. Keerat Singh επένδυσε περισσότερα από 10 εκατομμύρια μπατ για να ανοίξει ένα ολοκαίνουργιο, πολυτελές νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, το Lux, στην καρδιά της Pattaya Walking Street.

Το Lux grand άνοιξε με επιτυχία την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, με πολυάριθμες εκπληκτικές παραστάσεις από ταϊλανδούς σούπερ σταρ που συγκλόνισαν ολόκληρο το Walking Street της παραθαλάσσιας πόλης Pattaya.

Η εκδήλωση εγκαινίων φιλοξενήθηκε από έναν επιχειρηματία από την Ινδία, τον κ. Keerat Singh, ο οποίος επένδυσε πάνω από 10 εκατομμύρια μπατ για τη δημιουργία του χώρου με διακόσμηση, φωτισμό, ήχο και ατμόσφαιρα τελευταίας τεχνολογίας. Μεγάλα εγκαίνια στις 7 μ.μ., το νυχτερινό κέντρο καλωσόρισε χθες ένα μεγάλο πλήθος συναρπαστικών πελατών, συμπεριλαμβανομένου του κ. Banchong Banthoonprapa, μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου της Pattaya, των συνιδιοκτητών Pattaya News Punnipa Flowers και Adam Judd, και πολλών άλλων επιφανών ονομάτων στην πόλη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Lux βρίσκεται στην πλευρά του Beach Road της Walking Street, όχι μακριά από το ιατρείο Old Weed Man και το The Stones House στη δεξιά σας πλευρά καθώς κατεβαίνετε την Walking Street.

Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους από 300 πελάτες κάθε φορά. Και για κυρίες σε μια συμμορία τεσσάρων που έπληξαν τον χώρο πριν από τις 10.30, μπορούν να κερδίσουν ένα μπουκάλι ποτό δωρεάν! Οι κρατήσεις προτείνονται ανεπιφύλακτα καθώς ο σύλλογος αναμένεται να έχει βουή.

Το Lux, το νέο, πιο άγριο μέλος του Walking Street, είναι ανοιχτό από τις 8 μ.μ. έως τις 2 π.μ. κάθε μέρα. Δοκιμάστε τους και εγγυόμαστε ότι θα είναι μια ξέφρενη νύχτα!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย
Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.