ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συνελήφθη ο φερόμενος ως μεθυσμένος Βιρμανός δολοφόνος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου φίλο του στην Πατάγια

Banglamung, Chonburi —

  Ένας φερόμενος μεθυσμένος Βιρμανός δολοφόνος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 29χρονο Ταϊλανδό φίλο του στην Πατάγια συνελήφθη στη Σρι Ράτσα του Τσονμπούρι, ισχυριζόμενος ότι μάλωνε με τον φίλο του για έναν αγώνα μπράτσας και τη θρησκεία πριν από τη δολοφονία.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας μεθυσμένος Βιρμανός μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 29χρονο Ταϊλανδό «φίλο» του σε ένα πάρτι αλκοόλ και τράπηκε σε φυγή.

Τώρα για την ενημέρωση μας: 

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Μπανγκλαμούνγκ Πολ. Ο συνταγματάρχης Nawin Sinthurat και μια ομάδα αστυνομικών συνέλαβαν τον Βιρμανό ύποπτο, Somboon Areesawad, 42 ετών, αφού δραπέτευσε από την Πατάγια στην κατοικία του παλιού εργοδότη του στην περιοχή Σρι Ράτσα του Chonburi, αφού μαχαίρωσε τον Ταϊλανδό σύντροφό του μέχρι θανάτου τα ξημερώματα της Κυριακής Νοεμβρίου. 20η.

Η αστυνομία συνέλαβε τον Somboon στις 2 μ.μ. την ίδια ημέρα του συμβάντος. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν ενώ κοιμόταν σε μια αιώρα δίπλα σε ένα κοτέτσι στην υποσυνοικία Bueng. Σύμφωνα με τον Pol. Συνταγματάρχης Nawin.

Ο Somboon φέρεται να ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον φίλο του με ένα μαχαίρι μήκους ενός ποδιού, το οποίο έδωσε αργότερα στην αστυνομία.

Επίσης, φέρεται να παραδέχτηκε ότι μάλωνε με τον αποθανόντα φίλο του από την Ταϊλάνδη για έναν αγώνα μπράτσας και τη θρησκεία, κάτι που τον έκανε να μαχαιρώσει τον φίλο του δύο φορές. Ο φίλος του μπόρεσε να εμποδίσει το πρώτο χτύπημα με το χέρι του, είπε ο ύποπτος, ωστόσο, ο ύποπτος μαχαίρωσε ξανά τον φίλο του απευθείας στο στήθος, σκοτώνοντάς τον σε μια στιγμή.

«Ο ύποπτος δεν έδειξε τύψεις ενώ υποβαλλόταν σε αναπαράσταση εγκλήματος», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας του Μπανγκλαμούνγκ, «είπε συγγνώμη μόνο μία φορά».

Ο ύποπτος κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία. Ήταν υπό κράτηση στην αστυνομία του Μπανγκλαμούνγκ.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.