Προειδοποιήσεις για ισχυρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες σε 36 επαρχίες της Ταϊλάνδης

Ταϊλάνδη -

  Οι προειδοποιήσεις για έντονες βροχοπτώσεις και πλημμύρες ισχύουν για 36 επαρχίες στα ανατολικά και νότια τμήματα της Ταϊλάνδης από τις 23 Νοεμβρίουrd στο Νοέμβριο 24th 2022.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊλάνδης (TMD) εξέδωσε την τελευταία προειδοποίηση για τον καιρό σήμερα (21 Νοεμβρίου).st).

Η χαμηλή πίεση θα καλύψει τον Κόλπο της Ταϊλάνδης ενώ η κοιλάδα των μουσώνων θα περάσει από τα νότια τμήματα της Ταϊλάνδης από τις 23 Νοεμβρίουrd στο Νοέμβριο 24th. Αυτό θα προκαλέσει ισχυρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες στα ανατολικά και νότια τμήματα της Ταϊλάνδης.

Εν τω μεταξύ, στα βόρεια, βορειοανατολικά και κεντρικά τμήματα της Ταϊλάνδης θα σημειωθούν σημαντικές βροχές σε ορισμένες περιοχές.

Στον Κόλπο της Ταϊλάνδης και στη Θάλασσα Ανταμάν τα κύματα θα είναι έως και δύο μέτρα. Τα σκάφη πρέπει να επεξεργάζονται με προσοχή και τα μικρά σκάφη συνιστάται να παραμείνουν στην ξηρά.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.