Το "Nakhai" κερδίζει το στέμμα της Miss Grand Chonburi 2023

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Πατάγια -

  Η κυρία Kritsadaphon Nakhai, γνωστή με το παρατσούκλι της ως "Nakhai" τελικά φορούσε το εκθαμβωτικό, διάσημο στέμμα του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Grand Chonburi 2023.

Ο Nakhai είναι ένας 23χρονος διαγωνιζόμενος από την επαρχία Sakon Nakhon της Ταϊλάνδης. Στην παιδική της ηλικία, η ίδια και η οικογένειά της έβγαζαν τίμια ζωή πουλώντας ραμπουτάν στη βορειοανατολική περιοχή, όπου μεγάλωσε με ισχυρή αποφασιστικότητα να διαγωνιστεί στη σκηνή ομορφιάς.

Ο Nakhai είναι λάτρης της μουσικής. Από μικρή έχει διαγωνιστεί σε πολλές σκηνές και μόλις στα 23 της στέφθηκε η νικήτρια του διαγωνισμού Miss Grand Chonburi 2023 που διοργανώθηκε από το εμπορικό κέντρο Central Pattaya την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Ο γεννημένος στο Sakon Nakhon διαγωνιζόμενος ξεπέρασε τους άλλους τρομερούς διαγωνιζόμενους σε ένα από τα υψηλότερα ανταγωνιστικά στάδια στο Chonburi, κερδίζοντας ένα λαμπερό στέμμα αξίας 100,000 μπατ, ένα χρηματικό έπαθλο 30,000 μπατ, μια υποτροφία από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Ασίας αξίας 150,000, μπατ, και πολλά άλλα δώρα αξίας 500,000 μπατ συνολικά.

Η Nakhai υποσχέθηκε να χρησιμοποιήσει τα βραβεία προς όφελος της κοινωνίας, λέγοντας ότι ήταν η πιο περήφανη στιγμή της να βρίσκεται στη σκηνή της Miss Grand Chonburi.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.