Μεθυσμένος άνδρας επιτέθηκε αφού κάλεσε την κοπέλα του άλλου στην Πατάγια

Πατάγια -

Ένας έξαλλος φίλος της Ταϊλάνδης φέρεται να επιτέθηκε σε μεθυσμένο άνδρα επειδή φώναξε την κοπέλα του στην Πατάγια.

Οι διασώστες του Sawang Boriboon βοήθησαν έναν 51χρονο Ταϊλανδό, τον κ. Nikhom Usa, ο οποίος δέχθηκε σωματική επίθεση μπροστά στο Soi Ko Phai 1/1 στην Pattaya, στο Chonburi, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου γύρω στα μεσάνυχτα.

Ο Nikhom υπέστη μώλωπες στο πρόσωπο και αιμορραγία, σύμφωνα με τους διασώστες. Ένας ανώνυμος αυτόπτης μάρτυρας είπε στο The Pattaya News ότι ο δράστης του άνδρα ήταν ένας Ταϊλανδός, ο οποίος απογοητεύτηκε αφού ο άνδρας φώναξε, ή σφύριξε και έκανε ένα σεξουαλικά υποβλητικό σχόλιο, στη φίλη του.

Ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή μετά την επίθεση, είπε αυτόπτης μάρτυρας. Ο τραυματίας αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Δεν ήταν σαφές εάν υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία εναντίον του δράστη του.


-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.