Μεθυσμένος Βιρμανός μαχαιρώνει μέχρι θανάτου τον Ταϊλανδό «φίλο» του στην Πατάγια

Πατάγια -

Ένας μεθυσμένος Βιρμανός μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 29χρονο Ταϊλανδό «φίλο» του σε ένα πάρτι αλκοόλ και τράπηκε σε φυγή νωρίς σήμερα το πρωί.

Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Manod Thipwet ειδοποιήθηκε για μια δολοφονία σε στρατόπεδο εργαζομένων στο Banglamung, Chonburi, και έσπευσε στο σημείο με τους διασώστες Sawang Boriboon νωρίς σήμερα, 20 Νοεμβρίου.

Το θύμα, ο κ. Natthapong Namkot, ένας 29χρονος υπήκοος Ταϊλάνδης, βρέθηκε νεκρός με ένα μαχαίρι κολλημένο στο δεξί του στήθος. Πολ. Ο Αντισυνταγματάρχης Manod ρώτησε έναν αυτόπτη μάρτυρα κ. Jetsada Thepchai, 24 ετών, σχετικά με το περιστατικό και του είπαν ότι το θύμα μαχαιρώθηκε από τον Βιρμανό φίλο του, ο οποίος ονομαζόταν μόνο «M».

Ο Jetsada είπε ότι ο Natthapong, αυτός και ο M έπιναν λευκό ποτό, γνωστό στην περιοχή ως Lao Khao, όταν ο Natthapong και ο M άρχισαν ξαφνικά να καβγαδίζουν. Στη συνέχεια, οι δύο φίλοι προκάλεσαν ο ένας τον άλλον σε τσακωμό προτού ο Μ φέρεται να μαχαιρώσει με μαχαίρι στο στήθος τον Ναταφόνγκ και να δραπετεύσει.

Η φύση του επιχειρήματος δεν έγινε σαφής.

Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Manod εξέταζε πλάνα CCTV για να εντοπίσει τον ύποπτο.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.