Η αστυνομία του Τσονμπούρι επιθεωρεί τον νέο χώρο νυχτερινής διασκέδασης που άνοιξε πρόσφατα στην περιοχή του Βουνού Β, όπου δεκάδες έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά

ΦΩΤΟ: ข่าวเมืองชล

Sattahip, Chonburi —

Η αστυνομία του Sattahip επιθεώρησε ένα νέο υπαίθριο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης/νυχτερινής διασκέδασης που άνοιξε πρόσφατα στους χώρους του νυχτερινού κέντρου Mountain B όπου σκοτώθηκαν δεκάδες παμπ. σε μια πυρκαγιά τον περασμένο Αύγουστο.

Η αστυνομία Sattahip με επικεφαλής τον Πολ. Ο Αντισυνταγματάρχης Wuttipong Somjai, Έφορος του αστυνομικού τμήματος Plu Ta Luang, με την υποστήριξη της Αστυνομικής Περιφέρειας Chonburi Two, επιθεώρησε έναν χώρο νυχτερινής διασκέδασης, Never Land, που το Σάββατο έκανε τα εγκαίνια του και λειτούργησε για την πρώτη κιόλας μέρα μετά την αλλαγή του ονόματός του. από το Mountain Bar & Bistro.

Το Mountain Bar & Bistro βρισκόταν κοντά στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Mountain B, όπου 13 παμπ σκοτώθηκαν απευθείας σε πυρκαγιά και άλλοι 13 σε νοσοκομεία μετά από πυρκαγιά που έπληξε το κλαμπ στις 5 Αυγούστου 2022. Το Mountain Bar & Bistro ανήκε στον «Sia Yot» ή Somyot Panprasong, 55χρονος φερόμενος ως ιδιοκτήτης του Βουνού Β.

ΦΩΤΟ: ข่าวเมืองชล

Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Wuttipong είπε στο The Pattaya News ότι το νέο κλαμπ, το Never Land, ήταν ένα μικτό μπαρ και εστιατόριο και βρισκόταν στους ίδιους χώρους με Βουνό Β που είχε ήδη κατεδαφιστεί.

Αυτός ο χώρος είχε τεθεί προς πώληση λίγο μετά την πυρκαγιά που κατέστρεψε το κοντινό κεντρικό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Ωστόσο, όλος ο χώρος και η γη ήταν επί του παρόντος σε πενταετή εντολή κλεισίματος, οπότε ο Wuttipong ζήτησε από τους χειριστές της Never Land να του προσκομίσουν τίτλο ιδιοκτησίας στο αστυνομικό τμήμα για να δουν αν ο χώρος ήταν όντως στους ίδιους λόγους με το Mountain B.

Αρχικά, ο αξιωματικός πρότεινε στους χειριστές της Never Land να κλείσουν τον χώρο έως ότου προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία για την κατάλληλη άδεια και έναν τίτλο γης που δεν παραβίαζε την πενταετή εντολή κλεισίματος.

ΦΩΤΟ: ข่าวเมืองชล

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.