Η αστυνομία της Πατάγια εισέβαλε σε δύο νυχτερινά κέντρα, οι νυχτερινές επιδρομές για να συνεχιστούν

Πατάγια -

  Η αστυνομία της Πατάγια έκανε έφοδο την Κυριακή σε δύο νυχτερινά κέντρα στην Πατάγια, σημειώνοντας ότι τουλάχιστον ένα είχε ασυμφωνία με την άδεια, αλλά αναφέροντας ότι δεν βρέθηκαν άλλα ζητήματα. Αυτό είναι μέρος μιας καθημερινής εκστρατείας για την καταστολή της νυχτερινής ζωής για λόγους ασφαλείας και ασφάλειας, όπως λέει η αστυνομία.

Η αστυνομία της Πατάγια με επικεφαλής τον Πολ. Ο Υποστράτηγος Nuntawut Suwanlaong, εν ενεργεία αρχιστράτηγος της επαρχιακής αστυνομίας Chonburi, συνέχισε μια έντονη, τακτική επιθεώρηση σε χώρους διασκέδασης νωρίς σήμερα το πρωί, 20 Νοεμβρίου, για να αποτρέψει παράνομες δραστηριότητες.

Πολ. Ο Ταγματάρχης Nuntawut αποκάλυψε στο The Pattaya News ότι έψαξε τυχαία δύο νυχτερινά σημεία, συμπεριλαμβανομένου του Fin Up που βρίσκεται στο Soi Buakhao, στην Pattaya, στο Chonburi, όπου πολλοί παμπ, τόσο εγχώριοι όσο και ξένοι έπιναν μέσα.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τους διαχειριστές του χώρου να ψάξουν για ναρκωτικά, όπλα, ταυτότητες Ταϊλάνδης και διαβατήρια ξένων τουριστών και δεν βρήκαν παραβάσεις εκτός από το ότι τουλάχιστον ένας χώρος είχε ασυμφωνία άδειας που απαιτείται για τη λειτουργία χώρων ψυχαγωγίας, σύμφωνα με το Nuntawut.

Ο εκτελών χρέη γενικού διοικητή συμβούλεψε τους διαχειριστές των χώρων να σταματήσουν να λειτουργούν και να κλείσουν τους χώρους μέχρι να μπορέσουν να παράσχουν τις άδειες που απαιτούνται από το νόμο. Ο αξιωματικός πρόσθεσε ότι εάν οι χειριστές δεν υπάκουαν, θα έπρεπε να κινηθεί νομικά εναντίον τους. Η Nuntawut υποσχέθηκε τις καθημερινές επιδρομές, αν και επικρίθηκε έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο από τους Ταϊλανδούς όσο και από τους τουρίστες, θα συνεχιστούν.

 

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.