Η αστυνομία της Πατάγια ερευνά καταγγελία κλοπής σε κατάστημα κάνναβης στην Πατάγια

Πατάγια -

Δύο έφηβοι πιάστηκαν σε βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης να κλέβουν οκτώ αρθρώσεις μαριχουάνας από ένα sho κάνναβηςσ στην Πατάγια.

Η κα Pacharida Surapinit, 20 ετών, υπάλληλος στο κατάστημα κάνναβης THC στην Pattaya Third Road στην κεντρική Πατάγια, είπε στο Pattaya News για το περιστατικό χθες, 19 Νοεμβρίου 2022.

Γύρω στα μεσάνυχτα της 18ης Νοεμβρίου, δύο φαινομενικά άνδρες έφηβοι μπήκαν σε ένα φαρμακείο δίπλα στο κατάστημα κάνναβης. Πέρασαν λίγο χρόνο περιπλανώμενοι στο κατάστημα αλλά δεν αγόρασαν τίποτα. Ένας από τους υπόπτους κάθισε σε ένα μηχανάκι μπροστά από το κατάστημα κάνναβης. Ο δεύτερος ύποπτος στεκόταν δίπλα στο κατάστημα κάνναβης στο μπροστινό σκαμπό του φαρμακείου.

Στη συνέχεια, ο δεύτερος ύποπτος άρπαξε οκτώ κόκκους μαριχουάνας που πωλούνταν μπροστά από το κατάστημα κάνναβης, με κόστος 1,000 μπατ συνολικά, πριν τρέξει και φύγει με ταχύτητα με το μηχανάκι. Η κ. Πατχαρίδα υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της πόλης της Πατάγια με αποδεικτικά στοιχεία από πλάνα CCTV.

Η κάνναβη έχει αποποινικοποιηθεί επί του παρόντος στην Ταϊλάνδη από τον Ιούνιο αν και ορισμένοι πολιτικοί αγωνίζονται σκληρά για την εκ νέου απαγόρευση του εργοστασίου, επικαλούμενος υγειονομικούς και σε ορισμένες περιπτώσεις θρησκευτικούς προβληματισμούς ως λόγο για το ενδεχόμενο να καταχωρηθεί εκ νέου το φυτό ως παράνομο ναρκωτικό.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για την Πατάγια, το Τσονμπούρι και το Πουκέτ, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.