Το Lux Nightclub on Walking Street grand ανοίγει στις 20 Νοεμβρίου με ειδική καλεσμένη την Pearja από το The Voice All-stars Thailand

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Η νυχτερινή ζωή πρόκειται να επαναπροσδιοριστεί στην Πατάγια με τα εγκαίνια του νυχτερινού κλαμπ και σαλονιού Lux που βρίσκεται στην καρδιά της Πατάγια στην Walking Street.

Ο ολοκαίνουργιος χώρος βρίσκεται κοντά στην πλευρά του Beach Road της Walking Street, όχι μακριά από το ιατρείο Old Weed Man και το The Stones House στη δεξιά σας πλευρά καθώς κατεβαίνετε την Walking Street.

Διαθέτοντας μια ποικίλη μουσική επιλογή για να προσελκύσει ένα διεθνές και εγχώριο κοινό, το κλαμπ είναι πρόθυμο να σας δείξει την υπερσύγχρονη διακόσμηση, τον φωτισμό, τον ήχο και την ατμόσφαιρά του.

Το κλαμπ θα ανοίξει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, με τις πόρτες να ανοίγουν στις 7 το απόγευμα και να ανοίγουν μέχρι αργά. Ονομάστηκε το πιο πολυτελές κλαμπ στην Πατάγια, η Λουξ θέλει να σας δείξει την έννοια της πολυτέλειας και του πολυτελούς κλαμπ. Τα στοιχεία επικοινωνίας και οι κρατήσεις VIP τραπεζιών για το Lux μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω φυλλάδιο. Η κράτηση προτείνεται ανεπιφύλακτα καθώς η βραδιά των εγκαινίων θα είναι πολύβουη!

Για τα μεγάλα εγκαίνιά τους, θα έχουν μια ξεχωριστή ζωντανή συναυλία από την Ταϊλανδή σούπερ σταρ Pearja γνωστή για τις εκπληκτικές εμφανίσεις της στο επιτυχημένο τηλεοπτικό σόου της Ταϊλάνδης The Voice All-stars Thailand. Γνωστή για τα πιασάρικα τραγούδια της και τα κόκκινα μαλλιά της, καθώς και για την ατελείωτη παροχή ενέργειας, θα είναι μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε.

Ένα ειδικό μήνυμα από την Pearja είναι παρακάτω. Η Λουξ ανυπομονεί να σας δει σύντομα καθώς επαναπροσδιορίζουν τη νυχτερινή ζωή στην Πατάγια.

Για περισσότερα από τη Lux φροντίστε να ακολουθήσετε τη σελίδα τους στο Facebook εδώ!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/