Επισκέπτες νυχτερινών κέντρων βρέθηκαν θετικοί στα ναρκωτικά στον χώρο διασκέδασης στην Πατάγια, οι έλεγχοι διαβατηρίων για αλλοδαπούς θα συνεχιστούν

Πατάγια -

Τέσσερις επισκέπτες σε νυχτερινά κέντρα βρέθηκαν θετικοί σε ναρκωτικά σε καταστολή ενός χώρου διασκέδασης στην Πατάγια.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η αστυνομία της Περιφέρειας 2 χρησιμοποιεί επτά κανόνες για τον καθαρισμό και την καταστολή των χώρων διασκέδασης στην Πατάγια, συμπεριλαμβανομένης της αυστηρής επιβολής των νόμιμων ωρών κλεισίματος.

Χθες το βράδυ (18 Νοεμβρίου) περισσότεροι από 50 αξιωματικοί με επικεφαλής τον υποστράτηγο Nantawut Suwanlaong, αναπληρωτή αρχηγό της επαρχιακής αστυνομίας Chonburi επιθεώρησαν τυχαία χώρους διασκέδασης στην Πατάγια για να ελέγξουν για τους τρέχοντες επτά βασικούς κανόνες που είναι:

  1. Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε ανήλικους χρήστες κάτω των 20 ετών σε μπαρ και χώρους διασκέδασης.
  2. Απαγορεύεται η πώληση αλκοόλ σε ανήλικους χρήστες κάτω των 20 ετών σε κανέναν χώρο συμπεριλαμβανομένων των εστιατορίων.
  3. Οι χώροι διασκέδασης πρέπει να κλείσουν και όλοι οι πελάτες να φύγουν από τις νόμιμες ώρες κλεισίματος, επί του παρόντος από τα μεσάνυχτα έως τις 2 π.μ. ανάλογα με τη ζώνη.
  4. Η πώληση αλκοόλ κατά τη διάρκεια της νόμιμης ώρας απαγορεύεται σε όλους τους χώρους.
  5. Απαγορεύεται η είσοδος όπλων και παράνομων ναρκωτικών σε χώρους διασκέδασης
  6. Απαγορεύεται η εμπορία ανθρώπων σε χώρους διασκέδασης.
  7. Απαγορεύεται η δυνατότητα παράνομου τζόγου σε οποιοδήποτε χώρο.

Ο υποστράτηγος Nantawut είπε στο Pattaya News ότι πρώτα επιθεώρησαν τη «New Season» στον Τρίτο Δρόμο της Pattaya όπου πολλοί Ταϊλανδοί και ξένοι έπιναν. Μερικοί από τους αλλοδαπούς δεν μπόρεσαν να παρουσιάσουν τα διαβατήριά τους και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια για ανάκριση.

Ο υποστράτηγος Nantawut υπενθύμισε στους ξένους τουρίστες ότι οι τυχαίοι έλεγχοι διαβατηρίων ήταν νόμιμοι και οι τουρίστες πρέπει να έχουν τουλάχιστον ένα αντίγραφο του διαβατηρίου τους με την τρέχουσα έγκυρη σφραγίδα τους ανά πάσα στιγμή. Αυτό οφειλόταν σε μια εκστρατεία που επικεντρώθηκε στην αναζήτηση αλλοδαπών που υπερβαίνουν τη διαμονή.

Στη συνέχεια, ο αξιωματικός επιθεώρησε το «Panda Club» στην οδό Pattaya Walking Street. Περισσότεροι από 200 Ταϊλανδοί και ξένοι απολάμβαναν δυνατή μουσική. Πραγματοποιήθηκαν τεστ ναρκωτικών, συμπεριλαμβανομένων των αλλοδαπών τουριστών (κάτι που είναι νόμιμο στην Ταϊλάνδη). Τέσσερις θαμώνες βρέθηκαν θετικοί στο τεστ ούρων, αλλά τα ονόματα και η εθνικότητά τους δεν γνωστοποιήθηκαν αμέσως στον Τύπο.

Και οι δύο διαχειριστές των δύο χώρων οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατάγια για περαιτέρω νομικές ενέργειες σχετικά με την επιτρεπόμενη είσοδο σε θαμώνες στους χώρους τους υπό την επήρεια παράνομων ναρκωτικών. Στο αστυνομικό τμήμα προσήχθησαν και οι θαμώνες που βρέθηκαν θετικοί σε παράνομες ναρκωτικές ουσίες.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.