Λίστα κλειστών δρόμων που πρέπει να προσέξετε κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων της Πατάγια

Πατάγια -

Ακολουθεί η λίστα των δρόμων που θα κλείσουν για να διευκολυνθεί το επερχόμενο «Διεθνές Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων Pattaya 2022» στις 25 έως τις 26 Νοεμβρίου 2022.

Σύμφωνα με αξιωματούχους της Pattaya, η Beach Road θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία από τον κυκλικό κόμβο Dolphin έως τη Walking Street στη Νότια Πατάγια από τις 14:00 έως τις 22:00. Η Central Klang Road από το 2nd Road to Beach Road θα είναι επίσης κλειστή από τις 14:00 έως τις 22:00.

Οι αξιωματούχοι της Πατάγια συμβουλεύουν τους οδηγούς να χρησιμοποιούν τους δρόμους Βόρειας και Νότιας Πατάγια, οι οποίοι θα είναι ανοιχτοί για μία λωρίδα αντ' αυτού.

Οι αξιωματούχοι είπαν ότι οι οδηγοί θα πρέπει να αποφεύγουν τον Beach Road που επισημαίνεται με μπλε χρώμα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, καθώς θα είναι εντελώς κλειστός για την κυκλοφορία των οχημάτων.

Διεθνές Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων Pattaya αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 100,000 θεατές, οπότε η κυκλοφορία θα καθυστερήσει αρκετά σε όλη την πόλη.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.