Το πτώμα αγνώστου αλλοδαπού βρέθηκε να επιπλέει στα ανοιχτά της παραλίας Sattahip

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Pop Phikhat Chayfang

Sattahip, Chonburi —

Ένα σώμα αγνώστου ταυτότητας αλλοδαπού ανασύρθηκε ανοιχτά της παραλίας Sattahip την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου.

Η σορός ανήκε σε γενειοφόρο λευκό άνδρα αλλοδαπό, ηλικίας περίπου 40-50 ετών. Οι αξιωματικοί του ναυτικού Sattahip ανέσυραν το πτώμα στις 17 Νοεμβρίου αφού το βρήκαν σε απόσταση 200 μέτρων από την παραλία Nam Sai στον κόλπο Samae San, στην περιοχή Sattahip, στο Chonburi.

Ο αποθανών αλλοδαπός φορούσε μαγιό σε μαύρο-πράσινο-μπλε μαγιό και μαύρο σακίδιο χωρίς πουκάμισο. Μέσα στο σακίδιο, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ένα πακέτο τσιγάρα, προφυλακτικά και έναν βράχο βάρους περίπου ενός κιλού. Δεν βρέθηκαν έγγραφα, σύμφωνα με τους αξιωματικούς.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Pop Phikhat Chayfang

Η προκαταρκτική νεκροψία-νεκροτομή δεν διαπίστωσε τραύματα ή ενδείξεις για σωματική επίθεση ή φόνο. Ο αλλοδαπός αναμενόταν να είναι νεκρός για αρκετές ημέρες.

Οι διασώστες του Sattahip μετέφεραν το πτώμα σε ιατροδικαστικό ινστιτούτο για ενδελεχή νεκροψία-νεκροτομή, ενώ η αστυνομία του Sattahip έλεγχε τις αναφορές του αγνοούμενου στην περιοχή για να αναγνωρίσει τον άνδρα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Pop Phikhat Chayfang

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.