Οι διαδηλωτές συγκρούονται με την αστυνομία στο Μνημείο της Δημοκρατίας στην Μπανγκόκ

Μπανγκόκ -

  Η αστυνομία ταραχών της Ταϊλάνδης έριξε λαστιχένιες σφαίρες εναντίον διαδηλωτών αφού προσπαθούσαν να σπάσουν τις γραμμές τους στο Μνημείο της Δημοκρατίας στην Μπανγκόκ νωρίτερα σήμερα.

 Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Οι δημόσιες συγκεντρώσεις απαγορεύονται κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής της APEC σε ένα συνεδριακό κέντρο και σε 19 ξενοδοχεία στην Μπανγκόκ.

Η υπό τη νεολαία, αντικυβερνητική ομάδα, Ratsadon, ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα πραγματοποιήσει πορεία από το Δημαρχείο της Μπανγκόκ στο χώρο της συνόδου κορυφής APEC το πρωί της 18ης Νοεμβρίου για να διαμαρτυρηθεί για τη συνάντηση.

Τώρα για την ενημέρωση:

Από τις 9:00 π.μ. σήμερα το πρωί (18 Νοεμβρίουth) διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Μνημείο της Δημοκρατίας και ετοιμάζονταν να μετακινηθούν στην περιοχή της Συνόδου Κορυφής APEC 2022 στο Εθνικό Συνεδριακό Κέντρο Queen Sirikit.

Η αστυνομία ταραχών της Ταϊλάνδης παρατάχθηκε για να εμποδίσει τους διαδηλωτές προτού ανακοινώσει ότι οι διαδηλωτές παραβιάζουν τον Νόμο για τη Δημόσια Συνέλευση. Τους ζητήθηκε να επιστρέψουν στο Lan Khon Muang, έναν καθορισμένο χώρο διαμαρτυρίας.

Οι διαδηλωτές προσπάθησαν να σπρώξουν και να συντρίψουν τη γραμμή των ΜΑΤ πολλές φορές, χωρίς μεγάλη επιτυχία. Ρίχτηκαν λαστιχένιες σφαίρες για να σταματήσουν τους διαδηλωτές. Έχει αναφερθεί ότι τουλάχιστον οκτώ διαδηλωτές συνελήφθησαν, τουλάχιστον πέντε τραυματίστηκαν και τουλάχιστον πέντε αστυνομικοί τραυματίστηκαν μόνο σήμερα το πρωί. Ένας δημοσιογράφος του Reuters χτυπήθηκε από ένα πεταμένο γυάλινο μπουκάλι και υπέστη σοβαρό τραυματισμό στα μάτια.

Αυτή είναι μια αναπτυσσόμενη ιστορία.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media. 

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/