ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος Γάλλος στο Surat Thani

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Piyapong Sukchana / ομάδα διάσωσης

Surat Thani:

Η σορός ενός αγνοούμενου Γάλλου βρέθηκε αφού είχε εξαφανιστεί για πέντε ημέρες.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας Γάλλος έχει χαθεί από ένα θέρετρο στο Surat Thani από το Σάββατο (12 Νοεμβρίουth.) Ο ιδιοκτήτης του θέρετρου ανέφερε στην αστυνομία στις 15 Νοεμβρίου ότι ο Γάλλος δεν έκανε check out στις 14 Νοεμβρίουth.

Η έρευνα συνεχίστηκε από τις 15 Νοεμβρίου από τον Αρχηγό της Περιφέρειας Panom, την Αστυνομία Phanom, τους αξιωματικούς του Εθνικού Πάρκου Khao Sok και τους διασώστες.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Phanom Suchao Tumosic είπε στο Phuket Express ότι η μητέρα του επικοινώνησε με τη Γαλλική Πρεσβεία ότι δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία με τον γιο της από τις 12 Νοεμβρίου.

Οι ντόπιοι είπαν στο Phuket Express στις 11:00 π.μ. το Σάββατο (12 Νοεμβρίουth.) ότι ο κύριος Tizzlano, ηλικίας περίπου 34 ετών, ανέβηκε στο όρος Nang Phanthurat με το drone του για να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο.

Στις 4:00 (12 Νοεμβρίουth) ζήτησε από τους ντόπιους να βρουν το drone του που είχε πέσει κάτω στο δάσος. Ήθελε να τους προσλάβει για 2,000 μπατ. Οι ντόπιοι αρνήθηκαν καθώς είχε αρχίσει να νυχτώνει και προειδοποίησαν τον κ. Tizzlano ότι η ζούγκλα ήταν επικίνδυνη τη νύχτα και να επιστρέψει την επόμενη μέρα.

Στις 10:00 χθες (16 Νοεμβρίουth) οι ντόπιοι άκουσαν ήχους σαν να χτυπάνε ξύλο από τη βάση του βουνού Nang Phanthurat.

Σήμερα το πρωί, (17 Νοεμβρίουth), ένα Κέντρο Επιχειρήσεων Έκτακτης Ανάγκης (EOC) δημιουργήθηκε στο Εθνικό Πάρκο Khao Sok από τον Κυβερνήτη του Surat Thani κ. Wichawut Jintoe.

Οι αστυνομικοί βρήκαν ένα σήμα από το κινητό τηλέφωνο του κ. Tizzlano. Διαπίστωσαν ότι το κινητό είχε 20 τοις εκατό μπαταρία. Το τηλεφωνικό σήμα GPS κινούνταν κοντά στη βάση του λόφου. Πίστευαν εκείνη τη στιγμή ότι ο κύριος Τιτζλάνο περπατούσε ακόμα για να βρει τη διέξοδο από το δάσος. Περισσότερα από εκατό άτομα στην ομάδα αναζήτησης συνέχισαν την έρευνα σήμερα.

Στις 12:30 το μεσημέρι σήμερα το σώμα του βρέθηκε τραγικά κολλημένο σε γκρεμό. Το σώμα του μεταφέρθηκε από το δάσος σε κοντινό νοσοκομείο για την ακριβή αιτία θανάτου. Η ομάδα αναζήτησης πίστεψε ότι ο κύριος Tizzlano μπορεί να έπεφτε από έναν γκρεμό.

Το TPN media εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους φίλους του.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Phuket Express, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.