Ο δήμαρχος της Πατάγια προσκαλεί τους τουρίστες να παρακολουθήσουν το εντυπωσιακό «Διεθνές Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων της Πατάγια»

ΦΩΤΟ: เรารักพัทยา

Πατάγια -

Το «Διεθνές Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων Pattaya 2022» πρόκειται να φωτίσει τον ουρανό της πόλης Pattaya και να κάνει τα σαγόνια των θεατών να πέσει την επόμενη εβδομάδα.

Το διήμερο φεστιβάλ θα φωτίσει ολόκληρη την παραθαλάσσια πόλη την επόμενη εβδομάδα από τις 25 έως τις 26 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τον δήμαρχο της Πατάγια, Poramase Ngampiches. Διοργανώνεται από την Pattaya City με αποστολή να προσελκύσει και να καταπλήξει τους τουρίστες, να βοηθήσει τους ντόπιους να βγάλουν τα προς το ζην και να αναβιώσει την παγκοσμίου φήμης τουριστική πόλη μετά την ησυχία των πραγμάτων για δύο χρόνια κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19.

Σύμφωνα με το Poramase, το φεστιβάλ πυροτεχνημάτων θα περιλαμβάνει περισσότερους από 600 πάγκους στους δρόμους που θα πωλούν κάθε είδους αντικείμενα και εκθαμβωτικά στιγμιότυπα από επαγγελματικές ομάδες πυροτεχνίας από το Βέλγιο, τον Καναδά, τη Μαλαισία και τις Φιλιππίνες.

Ο δήμαρχος πιστεύει ότι το φεστιβάλ είναι βέβαιο ότι θα ανεβάσει την οικονομία, καθώς όλα τα δωμάτια στην Πατάγια, ειδικά τα παραθαλάσσια, έχουν σχεδόν κλείσει πλήρως. Η είσοδος είναι ελεύθερη, και 100,000 θεατές αναμένεται να κατακλύσουν την πόλη!

Για τους εκπατρισμένους, να γνωρίζετε ότι η Beach Road θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία οχημάτων από τις 5:XNUMX περίπου και τις δύο ημέρες του φεστιβάλ και αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία στην πόλη.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.