Οδηγός φορτηγού Pattaya κατηγορήθηκε για αλόγιστη οδήγηση σε σοβαρή σύγκρουση με 20χρονη μοτοσικλετιστή

Πατάγια -

Μια 20χρονη μοτοσικλετίστρια έχασε τρία δάχτυλα και τραυματίστηκε πολλαπλά όταν έπεσε πάνω σε φορτηγό που έβγαινε από βενζινάδικο χωρίς να κοιτάξει, σύμφωνα με την αστυνομία της Πατάγια.

Το τρομερό δυστύχημα εκτυλίχθηκε την Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου, μπροστά από ένα βενζινάδικο στην οδό Sukhumvit που οδηγεί στο Laem Chabang στο Banglamung, στο Chonburi.

Οι διασώστες του Sawang Boriboon έσπευσαν να βοηθήσουν την 20χρονη μοτοσικλετίστρια κα Suthida Homkajon στις 6:00 μ.μ. Το θύμα βρέθηκε αναίσθητο στο δρόμο με αιμορραγία και ακρωτηριασμένα μέσα, δαχτυλίδι και ροζ δάχτυλα στο αριστερό χέρι και διάφορα άλλα ελαφρά τραύματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Pattaya, η Suthida τράκαρε τη μαύρη και μπλε μηχανή της Honda Wave σε ένα φορτηγό. Το νεαρό θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Banglamung για επείγουσα θεραπεία. Ωστόσο, οι διασώστες του Sawang Boriboon είπαν ότι δεν μπορούσαν να βρουν τα κομμένα δάχτυλα του θύματος και ότι δεν θα ανακτηθούν.

Ο οδηγός του φορτηγού, ο κ. Narong Chusak, 47 ετών, φέρεται να περίμενε πανικόβλητος για να δώσει την κατάθεσή του στην αστυνομία. Είπε ότι μόλις είχε ολοκληρώσει την πλήρωση καυσίμων του φορτηγού του και έβγαινε από το βενζινάδικο όταν η γυναίκα έπεσε ξαφνικά πάνω του από τα δεξιά.

Ο Narong φέρεται να παραδέχτηκε ότι παρέλειψε να προσέξει τη γυναίκα που πλησίαζε ενώ έφευγε από το βενζινάδικο. Η αστυνομία της Πατάγια κατηγόρησε τον οδηγό για αλόγιστη οδήγηση και πρόκληση τραυματισμών σε άλλους.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.