Οι κάτοικοι της Πατάγια ζητούν περισσότερες προειδοποιήσεις και πρότυπα ασφαλείας για εργασίες οδοποιίας μετά από μια σειρά πρόσφατων ατυχημάτων

Πατάγια -

Ένας μεγαλόσωμος ποδηλάτης προσέκρουσε σε οδόφραγμα και τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα ορισμένοι κάτοικοι της περιοχής να ζητήσουν καλύτερες προφυλάξεις ασφαλείας και προειδοποιητικές πινακίδες για χώρους κατασκευής.

Επικοινώνησε με τους διασώστες του Sawang Boriboon για να βοηθήσουν ένα θύμα τροχαίου δυστυχήματος μπροστά από το βενζινάδικο Esso στις 3.30 π.μ. σήμερα το πρωί, 16 Νοεμβρίου 2022.

Οι διασώστες έφτασαν στο σημείο στην υποπεριοχή Naklua του Banglamung, Chonburi. Ο άνδρας θύμα ήταν περίπου 25-30 ετών. Το όνομά του δεν ήταν δυνατό να αναγνωριστεί, σύμφωνα με τους διασώστες.

Το θύμα τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο. Το μεγάλο του ποδήλατο ανακαλύφθηκε στο δρόμο.

Η αστυνομία της Πατάγια ελέγχει τα πλάνα CCTV για να προσδιορίσει την αιτία του ατυχήματος. Δεν υπήρξαν αναφορές για μάρτυρες, αλλά ο αναβάτης προσέκρουσε σε οδοφράγμα.

Το ατύχημα, εν τω μεταξύ, είναι μόνο ένα σε μια σειρά πρόσφατων ατυχημάτων γύρω από την περιοχή της Πατάγια με οδικά έργα που κατακλύζονται από διάφορα έργα οδοποιίας. Οι κάτοικοι έχουν ζητήσει καλύτερο φωτισμό στους χώρους των οδοστρωμάτων, προειδοποιητικές πινακίδες, φράγματα, ακόμη και το προσωπικό με φωτοβολίδες και προειδοποιήσεις τη νύχτα.

Τα Νέα της Πατάγια έχει γράψει πρόσφατα για μια σειρά ατυχημάτων σε διάφορες περιοχές και ζήτησε την ανατροφοδότηση των αναγνωστών ΕΔΩ.

Μερικές από τις περιοχές στις οποίες σημειώθηκαν πρόσφατα ατυχήματα με κατασκευαστικά λάκκους, φράγματα, αποχετεύσεις ή εργασίες και προκάλεσαν ανησυχίες από τοπικούς αναγνώστες περιλαμβάνουν το Soi Buakhao 15, το Threpprasit Road, το Second Road στην Κεντρική Πατάγια, τους δρόμους γύρω από το Sanctuary of Truth και το Phon Prapha Nimit 13 από το Soi Siam Country Club.

Το τελευταίο, σημειώνει η Pattaya News, είχε συνεχείς καταγγελίες για διάφορα ζητήματα, όπως πλημμύρες, πτώσεις μοτοσικλετιστών σε λάκκους οικοδομής και πρόσφατο φερόμενο θάνατο που αφορούσε οδικές εργασίες.

Οι ηγέτες και οι αξιωματούχοι της Banglamung δηλώνουν συνεχώς ότι γνωρίζουν τα ζητήματα και συνεργάζονται με εργολάβους και κατασκευαστικές εταιρείες για τη βελτίωση των προτύπων ασφαλείας.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.