Η πολύχρωμη παιδική χαρά Harborland ανοίγει το νεότερο υποκατάστημα στο Terminal 21 της Pattaya

Πατάγια -

Μια πολύχρωμη, εσωτερική παιδική χαρά, το Harborland, πρόσφατα grand άνοιξε χθες το νεότερο υποκατάστημά της στους χώρους του τερματικού σταθμού Pattaya 21.

Η ευρύχωρη παιδική χαρά βρίσκεται στον τέταρτο όροφο του εμπορικού κέντρου, που εκτείνεται σε πάνω από 1,500 τετραγωνικά μέτρα.

Η παιδική χαρά περιλαμβάνει το θέμα «Let's Go to Space», τη ζώνη «Junior Jungle» και πολλά άλλα που είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα για να ευχαριστήσουν όλους τους μικρούς εξερευνητές με τεράστιες τσουλήθρες, πισίνες γεμάτες με μπάλες και ξύλινα παιχνίδια.

Το Harborland διαθέτει πιστοποιητικό ασφαλείας από την Ευρώπη και μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν διάφορες δεξιότητες ταυτόχρονα ενώ διασκεδάζουν. Αν τα μικρά σας βαριούνται όλα τα παιχνίδια στο σπίτι, το Harborland μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή!

Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με πολλούς παράγοντες, ηλικία και μέγεθος και θα πρέπει να αναθεωρηθούν στο πάρκο.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.