Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά σε σύγκρουση δύο οχημάτων στην περιοχή Πατάγια, οδηγός κατηγορεί τον ολισθηρό δρόμο

Τσονμπούρι -

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά σε σύγκρουση δύο οχημάτων σε βρεγμένο δρόμο Τσονμπούρι χθες, 14 Νοεμβρίου.

Τέσσερα θύματα διασώθηκαν από τα συντρίμμια του φορτηγού από τους διασώστες της Pattaya Sawang Boriboon και την αστυνομία του Huai Yai μετά τη σύγκρουση του οχήματός τους με ένα σεντάν.

Τα θύματα έπεσαν σε ατύχημα γύρω στις 9 μ.μ. στην είσοδο του χωριού Nong Ta Son στην υποσυνοικία Khao Mai Kaew του Banglamung. Μεταξύ των τεσσάρων θυμάτων ήταν η κα Pennapha Phanwong, 33, ο κ. Watchiraphon Srisoonthorn, 53, ο κ. Ekarat Puangsombat, 27 και ο κ. Songphol Ruangwittayawut, 33. Όλα ήταν υπήκοοι Ταϊλάνδης και τραυματίστηκαν από μέτρια έως σοβαρά, αλλά δεν είναι επικίνδυνα για τη ζωή .

Τα θύματα μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο. Ο οδηγός του σεντάν που ενεπλάκη στη σύγκρουση, ο κ. Utsa Utsaha, 41 ετών, υπέστη μόνο μικρές μώλωπες. Το μαύρο του Honda Civic sedan καταστράφηκε και έπεσε σε αρδευτικό χαντάκι στην άκρη του δρόμου.

Η δήλωση του Utsa φέρεται να ήταν ότι ο δρόμος ήταν βρεγμένος, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του sedan του, κατηγορώντας τον δρόμο για τυχόν οδηγικές δεξιότητες ή προβλήματα.

Η αστυνομία ρώτησε τον 36χρονο αυτόπτη μάρτυρα και οδηγό κ. Manop Totrakarn για το τι είδε και τους είπαν ότι το σεντάν που οδηγούσε ο Utsa ταξίδευε με μεγάλη ταχύτητα. Ο Manop δήλωσε ότι ο Utsa προσπάθησε να προσπεράσει ένα άλλο όχημα προτού χάσει τον έλεγχο, αρχίσει να περιστρέφεται και στη συνέχεια χτύπησε στο φορτηγό.

Η αστυνομία του Huai Yai εξετάζει τις κάμερες CCTV γύρω από την περιοχή. Δεν υπάρχουν αναφορές για απαγγελία κατηγοριών προς το παρόν.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.