Το Διεθνές Συνέδριο για τον Οικογενειακό Προγραμματισμό ξεκινά στην Πατάγια

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

  Το 6ο διεθνές συνέδριο για τον οικογενειακό προγραμματισμό ξεκίνησε ακριβώς εδώ στην Πατάγια χθες το βράδυ, 14 Νοεμβρίου 2022.

ICFP2022 έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί για τέσσερις ημέρες συνεδρίου από 14-17 Νοεμβρίου 2022, και θα συγκεντρώσει περισσότερα από 3,500 παγκόσμιοι πολιτικοί, ερευνητές, ακτιβιστές και υποστηρικτές από πάνω από 125 χώρες στην Πατάγια.  

Το συνέδριο συν-οικοδεσπότες είναι το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης· το Royal Thai College of Obstetricians and Gynecologists (RTCOG)· Σύνδεσμος Πληθυσμού και Κοινοτικής Ανάπτυξης (PDA); και του Bill & Melinda Gates Institute for Population & Reproductive Health στο Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health (ΗΠΑ).

Το φετινό θέμα του ICFP2022, «Οικογενειακός Προγραμματισμός & Καθολική Κάλυψη Υγείας: Καινοτομία. Συνεργάζομαι. Επιταχύνω," εξετάζει τους σημαντικούς τρόπους με τους οποίους ο οικογενειακός προγραμματισμός υποστηρίζει και διασταυρώνεται με την καθολική κάλυψη υγείας. Το συνέδριο έρχεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για την παγκόσμια δημόσια υγεία και θα παράσχει μια πλατφόρμα για τους ηγέτες να ορίσουν τη δική τους FP2030 ορόσημα και δεσμεύσεις στο πλαίσιο της Ατζέντας 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Τρίτη, Νοέμβριος 15, 2022

  • 10: 15 11: 35: Επιστημονικό Πρόγραμμα: FP Στην ΤαϊλάνδηΜια ζωντανή συζήτηση για τον οικογενειακό προγραμματισμό στην Ταϊλάνδη, συμπεριλαμβανομένης της εξέλιξης και της ενσωμάτωσης του ΠΠ στο σύστημα υγείας της χώρας καθώς και των επιτυχιών μέσω μη συμβατικών στρατηγικών και των μελλοντικών δημογραφικών προκλήσεων για την Ταϊλάνδη.
  • Ευκαιρίες για συνεντεύξεις εκπροσώπων από UNFPA στην είδηση ​​ότι η πληθυσμού του κόσμου προβλέπεται να φτάσει 8 δισ. στις 15 Νοεμβρίου.

Δευτέρα-Πέμπτη, 14-17 Νοεμβρίου 2022

  • 8:00 – 19:00: Royal Exhibition Hall παρουσιάζοντας ιστορικά ορόσημα, καινοτομίες αντισύλληψης και κοινωνικά οφέλη που επιτεύχθηκαν στην Ταϊλάνδη μέσω του οικογενειακού προγραμματισμού.

Όλες οι εκδηλώσεις ICFP2022 θα πραγματοποιηθούν στο Αίθουσα Εκθέσεων και Συνεδρίων Pattaya (PEACH) καθώς και να γίνει εικονικά μέσω www.icfp2022.org.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης των μέσων ενημέρωσης TPN από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον DC της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email στο Pattayanewseditor@gmail.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/