Το μεγαλύτερο πρωτάθλημα Water Jet στον κόσμο πρόκειται να συγκλονίσει την Pattaya από τις 14 έως τις 18 Δεκεμβρίου

Πατάγια, Ταϊλάνδη —

Είστε έτοιμοι για το μεγαλύτερο single Grand Slam στον κόσμο!!!

Πλησιάζει το Πρωτάθλημα Water Jet «WGP#1 World Cup 2022», το μεγαλύτερο single grand slam στον κόσμο. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 18 Δεκεμβρίου φέτος στην παραλία Jomtien, Pattaya, Chonburi.

Το «WGP#1 Παγκόσμιο Κύπελλο 2022» είναι το μεγαλύτερο Γκραν Σλαμ στον κόσμο από 3 διοργανώσεις, Ευρώπη έως Αμερική και Ασία. Όλοι οι αναβάτες από διάφορα έθνη σε όλο τον κόσμο πρόκειται να συμμετάσχουν στο τουρνουά όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Αυστρία, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Ιαπωνία, το Κουβέιτ, το Κατάρ κ.λπ.

Οι αναβάτες θα διαγωνιστούν για να κερδίσουν το υψηλότερο έπαθλο στον κόσμο στο γκραν σλαμ. Εκτός από την κατάκτηση των πρωταθλητών του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τη σεζόν 2022 σε κάθε έκδοση, το Παγκόσμιο Κύπελλο WGP#1 θα καθορίσει επίσης ποιος είναι ο Νο στον κόσμο. 1 επαγγελματίας αναβάτης σε κάθε κατηγορία.

Ας εμψυχώσουμε όλους τους αναβάτες από όλο τον κόσμο και ας φωνάξουμε μαζί σε όλους τους Ταϊλανδούς αναβάτες για τη νίκη στο WGP #1 Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, στις 14-18 Δεκεμβρίου, στην Πατάγια της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.