ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο υψηλόβαθμος αστυνομικός του Chonburi κατηγορείται για ανταλλαγή υπόπτων με αποδιοπομπαίους τράγους στην υπόθεση πυροβολισμών σε βίλα στην πισίνα, λέει το Big Joke

Τσονμπούρι -

Ο επαρχιακός αστυνομικός επίτροπος Chonburi μετατέθηκε σε ανενεργή θέση και κατηγορήθηκε για φερόμενη ανταλλαγή των πραγματικών υπόπτων με αποδιοπομπαίους τράγους σε μια υπόθεση πυροβολισμών σε βίλα στην πισίνα στην Πατάγια στις 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον βοηθό αρχηγό της εθνικής αστυνομίας Pol. Υποστράτηγος Surachat Hakparn, γνωστός με το παρατσούκλι του Big Joke.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

10 ύποπτοι, μεταξύ των οποίων πυροβολητές, αποδιοπομπαίοι τράγοι και συνεργοί συνελήφθησαν για πυροβολισμούς σε βίλα με πισίνα στην Πατάγια στις 18 Οκτωβρίου. Ο βοηθός αρχηγός της εθνικής αστυνομίας, ή «Big Joke», είπε ότι οι ύποπτοι και τα θύματα μπορεί να είχαν εμπλακεί σε καρτέλ ναρκωτικών καθώς βρήκε παράνομες ουσίες στα σώματα των θυμάτων.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Ο βοηθός αρχηγός της εθνικής αστυνομίας που είναι ευρέως γνωστός ως «Big Joke» αποκάλυψε ένα αποτέλεσμα ανάκρισης δύο αποδιοπομπαίων τράγων που προσλήφθηκαν για να παραδοθούν και να ομολογήσουν ότι ήταν οι πυροβολητές στη βίλα με πισίνα στην Πατάγια στις 18 Οκτωβρίου.

Οι δύο αποδιοπομπαίοι τράγοι καταδικάστηκαν σε ένα χρόνο φυλάκιση, η οποία αργότερα μειώθηκε σε έξι μήνες επειδή παραδέχτηκαν τους ισχυρισμούς, σύμφωνα με το Big Joke. Οι δυο τους δεν αποφυλακίστηκαν υπό όρους.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, οι αποδιοπομπαίοι τράγοι φέρεται να παραδέχτηκαν επίσης ότι ένας υψηλόβαθμος αστυνομικός του Chonburi συμμετείχε στην ανταλλαγή τους με τους πραγματικούς υπόπτους, είπε ο Big Joke, και ότι η υψηλόβαθμη αστυνομία φέρεται να αποδείχθηκε ότι ήταν αστυνομικός της επαρχίας Chonburi.

Κατά συνέπεια, ο επίτροπος υποβιβάστηκε σε ανενεργή θέση και κατηγορήθηκε για φερόμενη κατάχρηση εξουσίας σύμφωνα με το άρθρο 157.

Ο ύποπτος επίτροπος καλείται να δώσει την κατάθεσή του. Σύμφωνα με το Big Joke, δεν έχει ανακαλυφθεί κανένα στοιχείο δωροδοκίας ή κλήσης για προσωπικά οφέλη.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.