Η Ταϊλάνδη επιβεβαίωσε ότι τα κρούσματα Covid-19 αυξάνονται κατά 12.8%, αναφέρουν αξιωματούχοι Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης

Ταϊλάνδη -

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 στην Ταϊλάνδη έχουν αυξηθεί κατά 12.8%, αναφέρουν αξιωματούχοι Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης.

Ο Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Ελέγχου Νοσημάτων, γιατρός Tares Krassanairawiwong, δήλωσε χθες (13 Νοεμβρίου) ότι ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19 έχει αυξηθεί κατά 12.8 τοις εκατό από τις 6 Νοεμβρίουth στο Νοέμβριο 12th. Περισσότεροι ασθενείς νοσηλεύονται σε νοσοκομεία σε όλη την Ταϊλάνδη.

Τα περισσότερα κρούσματα εντοπίζονται στην Μπανγκόκ και στις κοντινές επαρχίες καθώς και στις τουριστικές επαρχίες, ειδικά στα ανατολικά και νότια τμήματα της Ταϊλάνδης. Και οι δύο είναι Ταϊλανδοί και ξένοι που συμμετείχαν σε χώρους όπου υπήρχε συνωστισμός.

Στο μεταξύ, οι μοιραίες αριθμοί από τον Covid-19 είναι σταθεροί. Ωστόσο, οι περισσότεροι θάνατοι εντοπίστηκαν σε μη εμβολιασμένα άτομα και σε εμβολιασμένα άτομα χωρίς αναμνηστικό, είπε ο Δρ Tares. Ο γιατρός Tares συμβουλεύει τους μη εμβολιασμένους ηλικιωμένους να μείνουν σπίτι και να αποφεύγουν φεστιβάλ και εκδηλώσεις. Οι αξιωματούχοι συνέστησαν επίσης τη χρήση μάσκας και είπαν ότι πολλοί άνθρωποι, ειδικά νέοι και τουρίστες, δεν φορούσαν μάσκες, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο αύξησε τον κίνδυνο για τον Covid.

Ωστόσο, δεν υπάρχει εντολή μάσκας στην Ταϊλάνδη επί του παρόντος και δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια για περαιτέρω περιορισμούς, με έμφαση στο κοινό να προστατεύει την ατομική του υγεία και να λαμβάνει τις δικές του προφυλάξεις με βάση το προσωπικό επίπεδο κινδύνου και την ευαλωτότητά του.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για την Πατάγια, το Τσονμπούρι και το Πουκέτ, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.