Πωλητές μαριχουάνας στην Pattaya επιτίθενται σε Ινδούς τουρίστες επειδή κάθονται σε θέσεις πελατών χωρίς να πληρώσουν και υποτίθεται ότι έχουν υποστεί ζημιά στο προϊόν

Πατάγια -

Θυμωμένοι πωλητές μαριχουάνας στην Pattaya φέρονται να επιτέθηκαν σε μια ομάδα τριών Ινδών τουριστών αφού φέρεται να κάθισαν σε θέσεις πελατών χωρίς να πληρώσουν.

Η παράξενη βίαιη αντιπαράθεση σημειώθηκε στην Pattaya Walking Street στη Νότια Πατάγια σήμερα, 14 Νοεμβρίου. Στις 3 τα ξημερώματα, η τουριστική αστυνομία κλήθηκε να σταματήσει μια συμπλοκή μεταξύ μιας ομάδας ταϊλανδών πωλητών μαριχουάνας και μιας ομάδας τριών Ινδών τουριστών, η οποία ξέσπασε ανάμεσα σε αρκετούς αθώους πεζούς σήμερα το πρωί.

Στο τέλος, οι αστυνομικοί κατάφεραν να σταματήσουν τον καυγά. Δύο Ινδοί τουρίστες υπέστησαν τραύματα στο κρανίο και στο πρόσωπο και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο. Κανένα από τα ονόματα των πωλητών κάνναβης ή των τουριστών δεν αποκαλύφθηκε στον Τύπο.

Ένας άγνωστος πωλητής κάνναβης ισχυρίστηκε στο The Pattaya News ότι οι Ινδοί τουρίστες, αφού αγόρασαν παγωτό από άλλους πάγκους, ήρθαν να καθίσουν στις καρέκλες του καταστήματός του για τους πελάτες χωρίς άδεια ή πληρωμή. Οι τουρίστες φάνηκαν επίσης μεθυσμένοι, σύμφωνα με τον πωλητή, και κατά λάθος γκρέμισαν τα τραπέζια πώλησης κάνναβης, προκαλώντας ζημιά στο προϊόν, οδηγώντας σε λεκτική διαμάχη και στη συνέχεια σωματική βία.

Ο πωλητής πρόσθεσε ότι ο φίλος και συνάδελφός του ζήτησε 90,000 μπατ από τους Ινδούς τουρίστες ως αποζημίωση για τη ζημιά σε τραπέζια και προϊόντα κάνναβης και τότε η κατάσταση κλιμακώθηκε σε σωματική αντιπαράθεση.

Εν τω μεταξύ, μια ανώνυμη γυναίκα που συνόδευε τους τουρίστες είπε στο The Pattaya News την πλευρά της ιστορίας. Σύμφωνα με αυτήν, οι τουρίστες όντως κάθισαν στις καρέκλες των πωλητών, κάτι που όπως είπε πυροδότησε τους πωλητές. Στη συνέχεια, οι εξαγριωμένοι πωλητές έσπασαν τα κεφάλια των τουριστών με γυάλινα μπουκάλια. Ωστόσο, η γυναίκα δεν ανέφερε αν οι τουρίστες προκάλεσαν ζημιά στην περιουσία των πωλητών ή όχι.

Ένας πωλητής και τρεις τουρίστες κλήθηκαν να δώσουν τις καταθέσεις τους στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια σήμερα το πρωί, 14 Νοεμβρίου, για να είναι δίκαιοι και για τις δύο πλευρές.

Δεν υπήρξε άμεση ενημέρωση από την αστυνομία της Ταϊλάνδης σχετικά με τα αποτελέσματα της κλήσης.

Η κάνναβη είναι επί του παρόντος αποποινικοποιημένη στην Ταϊλάνδη, σημειώνει το TPN, ωστόσο οι Ταϊλανδοί πολιτικοί συνεχίζουν να συζητούν σχέδια νόμων και κανονισμών.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.