Το ολοκαίνουργιο «Tunnel Club» ανοίγει στο Walking Street με πολυτελή ατμόσφαιρα και μορφή hip-hop

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Η Pattaya News είχε τη χαρά αυτό το Σαββατοκύριακο να προσκληθεί στα μαλακά εγκαίνια του ολοκαίνουργιου Tunnel Club στη South Walking Street.

Το κλαμπ βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Walking Street McDonald's και είναι ανοιχτό κάθε βράδυ από τις 9:XNUMX μέχρι αργά.

Η βραδιά έναρξης έδωσε στους προσκεκλημένους μια κλεφτή ματιά στο πολυτελές εσωτερικό, τον φανταστικό φωτισμό, το εξαιρετικό ηχοσύστημα και τους ενεργητικούς hip-hop DJs και MCs.

Οι ιδιοκτήτες και η διεύθυνση του Tunnel ήθελαν να ζωντανέψουν το νότιο άκρο της Walking Street παρέχοντας εξαιρετική μουσική, εξαιρετική εξυπηρέτηση, υπέροχη ατμόσφαιρα και αξέχαστες βραδιές για τους θαμώνες.

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, η είσοδος είναι δωρεάν, χωρίς ενδυματολογικό κώδικα και στο κλαμπ θα υπάρχουν τακτικοί κορυφαίοι DJ και καλλιτέχνες που θα εμφανίζουν, μαζί με κανονικούς χορευτές για να ζωντανέψει την ατμόσφαιρα.

Μιλήσαμε αρκετά, εδώ είναι μερικές φωτογραφίες από τη βραδιά των εγκαινίων, Φροντίστε επίσης να κάνετε κλικ εδώ για να ελέγξετε το Facebook τους για περισσότερες πληροφορίες.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/