Ακτιβιστές που αντιτίθενται στην πρόταση να επιτραπεί να ανοίξουν νόμιμα χώροι ψυχαγωγίας αργότερα διαμαρτύρονται στην Μπανγκόκ

Ταϊλάνδη -

Το Δίκτυο Ανάπτυξης Ποσοτήτων Ζωής είναι αντίθετο στην επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των χώρων διασκέδασης ακόμη και σε ζώνες αποκλειστικά για τον τουρισμό.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι υπεύθυνοι των χώρων διασκέδασης υπέβαλαν επιστολή στην κυβέρνηση της Ταϊλάνδης ζητώντας να ανοίξουν νόμιμα τους χώρους τους μέχρι τις 4 π.μ. και να ακυρώσουν τις απογευματινές ώρες απαγόρευσης πωλήσεων αλκοόλ από τις 2 έως τις 5.

Η ομάδα ήταν παρούσα κοντά στο Κυβερνητικό Μέγαρο της Ταϊλάνδης σήμερα (11 Νοεμβρίουth) και είχε επικεφαλής την κα Krueamas Srijan. Κατατέθηκε επιστολή προς τον Πρωθυπουργό για την αντίθεση πρότασης για παράταση του ωραρίου των χώρων διασκέδασης έως τις 4:00 π.μ. Στην αντιπολίτευση συμμετείχαν επιζώντες και οικογένειες και φίλοι των θυμάτων από ατυχήματα οδήγησης υπό την επήρεια μέθης.

Η ομάδα δηλώνει ότι θέλει να μειώσει τα τροχαία ατυχήματα και να στηρίξει μια εκστρατεία για αυστηρότερους κανόνες για το αλκοόλ. Οι στατιστικές των τροχαίων ατυχημάτων της Ταϊλάνδης δείχνουν ότι η οδήγηση υπό την επήρεια μέθης είναι ο κύριος παράγοντας των θανάτων από τροχαία ατυχήματα στους οποίους ο αριθμός δεν μπορεί να ελεγχθεί, είπαν οι διαδηλωτές

Η παράταση των ωρών λειτουργίας των χώρων διασκέδασης θα επηρεάσει την ποιότητα ζωής και θα δημιουργήσει κοινωνικά προβλήματα, καθώς και θα αυξήσει την εργασία για το ιατρικό προσωπικό, ισχυρίστηκε η ομάδα.

Η ομάδα κάλεσε επίσης την κυβέρνηση να μιλήσει με τα θύματα και τις οικογένειές τους από οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Πολλές οικογένειες διαλύθηκαν, γυναίκες δέχθηκαν επιθέσεις και παιδιά εγκαταλείφθηκαν. Η ομάδα δήλωσε ότι η προσπάθεια να βγάλουν περισσότερα χρήματα από τους μεθυσμένους τουρίστες δεν άξιζε τα πιθανά ιατρικά και κοινωνικά προβλήματα που θα προκαλούσαν το κλείσιμο στις 4 το πρωί.

Δεν υπήρξε άμεση απάντηση από την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης για το αίτημα, αλλά η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης πρόκειται να παρουσιάσει επίσημα την πρόταση για παράταση του ωραρίου τουλάχιστον σε ξένες τουριστικές περιοχές όπως η Πατάγια και το Πουκέτ την επόμενη εβδομάδα.

Η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης (TAT) και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον κλάδο της νυχτερινής διασκέδασης και της ψυχαγωγίας συνέχισαν να συγκεντρώνονται για τις μεταγενέστερες ώρες κλεισίματος δηλώνοντας ότι οι τουρίστες που κάνουν διακοπές δεν θέλουν να πάνε σπίτι στις 2 το πρωί και παρουσιάζοντας διάφορες μελέτες που δείχνουν ότι τα νυχτερινά κέντρα ήταν πιο κερδοφόρα μεταξύ 2:4 έως XNUMX:XNUMX, σύμφωνα με τα στοιχεία τους. Ισχυρίστηκαν επίσης ότι η συντριπτική πλειονότητα των τουριστών δεν οδηγούν στις διακοπές τους και παίρνουν ταξί στο σπίτι, μειώνοντας επομένως τους κινδύνους οδήγησης υπό την επήρεια μέθης σε ξένες τουριστικές περιοχές.

Οι μελέτες TAT δεν αξιολογήθηκαν από ομοτίμους από το The Pattaya News.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.