Περισσότεροι από 57,000 επιβάτες έφτασαν χθες στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Yahya

Ταϊλάνδη -

Περισσότεροι από 57,000 διεθνείς επιβάτες έφτασαν χθες στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi, επιβεβαιώθηκε από τους αξιωματικούς μετανάστευσης.

Ο εκπρόσωπος του Γραφείου Μετανάστευσης, Υποστράτηγος Choengron Rimphadee επιβεβαίωσε χθες (10 Νοεμβρίουth) ότι tεδώ πραγματοποιήθηκαν περίπου 25 διεθνείς πτήσεις που έφτασαν στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi με περίπου 57,000 επιβάτες. Από αυτές τις 49,000 ήταν αλλοδαποί.

Αυτό πλησιάζει τον ίδιο μέσο όρο πριν από τον Covid-19 που ήταν περίπου 60,000 άνθρωποι την ημέρα. Σε αυτό το διάστημα φτάνουν στο αεροδρόμιο έως και 3,000 επιβάτες την ώρα. Οι αξιωματικοί μετανάστευσης μπορούν να ελέγξουν τα διαβατήριά τους σε 3,500 άτομα σε μισή ώρα. Η Immigration δήλωσε ότι μπορούν ακόμα να τα καταφέρουν χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν επιβάτες έξω από την κύρια περιοχή μετανάστευσης.

Το TPN σημειώνει, ωστόσο, ότι πολλά παράπονα έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο από τουρίστες που έφτασαν, δηλώνοντας ότι προσωπικά βρήκαν τη διαδικασία άφιξης ταραχώδη και γεμάτη κόσμο, ανάλογα με την ώρα της ημέρας άφιξης.

Η μετανάστευση, ωστόσο, έχει κατηγορήσει για τα περισσότερα ζητήματα αεροπορικές εταιρείες ή ζητήματα γλώσσας και επικοινωνίας με τουρίστες από ορισμένες χώρες και όχι τη δική τους στελέχωση ή επεξεργασία.

Ως αποτέλεσμα της πρόσφατης σημαντικά αυξημένης κίνησης στο Suvarnabhumi, πολλοί ηγέτες τουριστικών επιχειρήσεων κάλεσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια συνεργασία μεταξύ όλων των σχετικών εμπλεκόμενων φορέων για να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξουν άλλα οδοφράγματα και ζητήματα, καθώς τα πράγματα αναμένεται να γίνουν πιο απασχολημένα με την πρώτη υψηλή σεζόν από τότε Το 2019 πλησιάζει στην Ταϊλάνδη.

Λόγω της πανδημίας του COVID-19, τα σύνορα έκλεισαν σε μεγάλο βαθμό στην Ταϊλάνδη μείον τις καραντίνες για περίπου δύο χρόνια. Μόλις πριν από αρκετούς μήνες η Ταϊλάνδη άρει εντελώς όλους τους περιορισμούς Covid, τις δοκιμές, την καραντίνα, τη γραφειοκρατία και άλλα πιθανά εμπόδια στην ανάκαμψη του τουρισμού. Ως αποτέλεσμα, τουρίστες, ειδικά από την Ινδία, τη Μαλαισία, τη Ρωσία και τη Σιγκαπούρη έχουν επιστρέψει στην Ταϊλάνδη σε μεγάλους αριθμούς.

Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν ανησυχίες για να διασφαλιστεί ότι η επεξεργασία και η πρώτη εντύπωση ενός τουρίστα στην Ταϊλάνδη μετά από μια δυνητικά μεγάλη πτήση είναι θετική, σημειώνει η TPN.

Η Thai Immigration δήλωσε στον Τύπο ότι ακούει τις απόψεις όλων των μερών και κάνει τις κατάλληλες προσαρμογές όπως χρειάζεται.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.